Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Două avioane s-au ciocnit la sol pe aeroportul Heathrow din Londra 
WhatsApp
A fost panică pe principalul aeroport din Londra. 
Zeci de pasageri ai unui avion au trecut prin momente tensionate, aeronava a ratat aterizarea din cauza vântului puternic. Sursa - Pexels

Două avioane au suferit avarii la nivelul aripilor după o coliziune la sol pe aeroportul londonez Heathrow, însă nu s-au înregistrat victime sau întârzieri ale zborurilor, au informat surse aeroportuare citate de EFE.

Incidentul a avut loc la Terminalul 3, când o aeronavă British Airways (BA) și un avion Virgin Atlantic s-au ciocnit.

"Purtăm în prezent colaborarea cu serviciile de urgență și companiile aeriene partenere ca răspuns la un incident care a implicat două avioane la sol astăzi", a declarat un purtător de cuvânt al aeroportului Heathrow.

Nu au fost victime, dar se putea întâmpla o tragedie

 

"Nu s-au înregistrat răniri ale pasagerilor și nu anticipăm niciun impact suplimentar asupra operațiunilor aeroportului", a subliniat acesta.

Aeronava Virgin, un Boeing 787-9, terminase un zbor și nu transporta pasageri la bord, fiind tractată în altă parte a aeroportului când s-a ciocnit cu aeronava BA care era staționată.

Un purtător de cuvânt al Virgin Atlantic a explicat că vârful aripii uneia dintre aeronavele sale goale a intrat în contact cu o altă aeronavă în timp ce era remorcată de la Terminalul 3.

"Siguranța pasagerilor și a echipajului nostru este întotdeauna prioritatea noastră principală. Putem confirma că nu se afla niciun pasager la bordul aeronavei Virgin Atlantic" în timpul incidentului, a declarat purtătorul de cuvânt al Virgin, adăugând că compania a lansat o "anchetă completă și exhaustivă" pentru a investiga cele întâmplate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel