Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Două automobile, oprite la intrarea în țară: ambii șoferi își făcuse o ascunzătoare în locul roții de rezervă
WhatsApp
În ultimele 24 de ore, la diferite intervale de timp, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-au prezentat pentru a intra în țară un cetățean bulgar și un cetățean român, aflați la volanul unor autoturisme.
Două automobile, oprite la intrarea în țară, ambii șoferi își făcuse o ascunzătoare în locul roții de rezervă

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au descoperit în urma unor controale efectuate asupra a două mijloace de transport conduse de un cetățean român și unul bulgar, cantitatea de 30.280 de țigarete, disimulate printre bagaje și în locul destinat roții de rezervă.

În Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-au prezentat pentru a intra în țară un cetățean bulgar și un cetățean român, aflați la volanul unor autoturisme.

În urma controlului de frontieră efectuat asupra mijloacelor de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit, disimulate printre bagaje și în locul destinat roții de rezervă, 30.280 de țigarete (1.514 pachete de țigări), diferite mărci.

Cantitatea de ţigarete, estimată la o valoare de aproximativ 40.000 lei, a fost indisponibilizată de către polițiști. 

Şoferului bulgar i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, potrivit prezentului titlu, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita a 10.000 țigarete, urmând ca, la finalizarea cercetărilor, să fie propuse soluții legale prin unitatea de parchet, iar șoferul român a fost sancționat contravențional conform Legii 227/2015.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel