Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Doi tineri au rezervat un hotel de lux, dar au avut parte de o experiență ciudată: „Nu ne venea să credem”
WhatsApp
Un video publicat de doi prieteni pe TikTok a devenit viral și, în câteva zile, a adunat aproape 12 milioane de vizualizări.
Doi tineri au rezervat un hotel de lux, dar au avut parte de o experiență ciudată

Doi prieteni influenceri, care își spun Thal Jeavons, publică aventurile pe TikTok sub formă de videoclipuri foarte amuzante. Unul dintre cele mai recente videoclipuri pe care le-au postat povestește despre una dintre numeroasele aventuri pe care le-au avut în Amsterdam și care a avut legătură cu accesoriul ciudat care se afla în centrul camerei lor. De îndată ce prietenii și-au dat seama ce este, au rămas fără cuvinte 

Videoclipul publicat de Thal Jeavons, care povestește experiența lor unică în interiorul hotelului în care s-au cazat în Amsterdam, a însumat aproape 12 milioane de vizualizări și a devenit viral pe TikTok. 

De altfel, de îndată ce cei doi creatori de conținut au intrat în cameră, au observat imediat un tub de cristal care se întindea de la podea până la tavan. Inițial, nu au înțeles ce este, dar apoi, la o inspecție mai atentă, au descoperit că era un duș. Unul dintre cei doi prieteni a intrat îmbrăcat pentru a arăta cât de clar era vizibil din exterior.

 

„Este intrarea la Jocurile Foamei”

 

„Când rezervi un hotel de lux în Amsterdam și dușul este în centrul camerei. Probabil că nu știai că aceste lucruri au fost inventate de femei”, au scris unul dintre cei doi tineri. 

”Nu ne venea să credem. Hotelul este puțin departe de centrul orașului, prin urmare, aș recomanda să căutați unul mai aproape. Una peste alta, a fost frumos”, a comentat al doilea influencer.

Comentariile fanilor nu au întârziat să apară. Videoclipul a fost foarte apreciat de utilizatorii TikTok cărora le-a plăcut să descopere alături de cei doi tineri care este tubul transparent din centrul camerei. Cineva a scris: „Seamănă cu cel de la Fabrica de Ciocolată”, „Gândește-te să mergi acolo cu familia” sau „Este intrarea la Jocurile Foamei”. 

 

@thaljeavons

 

♬ оригінальний звук - ᶫᵒᵛᵉˢᵉᶰˢˢˢ

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel