Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Doi români, reținuți pe un aeroport din Germania: cei doi au dat bani polițiștilor și au fost lăsați să plece
WhatsApp
Polițiștii federali au reținut, marți, 12 decembrie, doi români, căutați în baza unor mandate de arestare. Cei doi erau pasageri într-un avion venit din România în Germania.
Doi români, reținuți pe un aeroport din Germania, cei doi au dat bani polițiștilor și au fost lăsați să plece. Sursa - Pexels

În timpul controlului efectuat asupra pasagerilor unui zbor din România, polițiștii de frontieră au depistat mai întâi, o româncă, de 30 de ani, pe numele căreia era emis un mandat de arestare pentru furt. Femeia a putut să plătească amenda cerută de 481 euro și apoi și-a continuat călătoria.

În același avion se afla un român de 52 de ani, care era căutat pentru obținerea de foloase prin fraudă. Nepotul bărbatului a putut plăti suma solicitată de 527,50 euro și acesta și-a continuat drumul. 

Un alt român, pasager într-un tren de pe ruta Gara Centrală Stuttgart -Stuttgart Nordbahnhof, a fost reținut, pe 9 decembrie, după ce a amenințat cu un cuțit  mai multe persoane.

 

Un român din Germania, înarmat cu un cuțit a amenințat pasagerii unui tren. Polițiștii caută martori

Alertă sâmbătă, 9 decembrie, pe calea ferată, pe linia 4 S-Bahn. Potrivit informațiilor anterioare, incidentul s-a produs în jurul orei 12:40 pe linia S-Bahn 4, pe ruta dintre Gara Centrală Stuttgart și Stuttgart Nordbahnhof.

Un cetățean român, în vârstă de 39 de ani, ar fi amenințat cu un cuțit un bărbat necunoscut. Incidentul a fost raportat de un martor care se afla la rândul său în trenul S-Bahn. Serviciile de urgență din cadrul Poliției Federale din Stuttgart au reușit să-l aresteze pe suspect în cadrul percheziției care a fost inițiat la staia Feuerbach.

În plus, polițiștii federali i-au confiscat cuțitul. Conform constatărilor, se spune că persoana vătămată a părăsit trenul la stația Feuerbach. Ancheta asupra presupusei amenințări este în derulare. Martorii și în special cei afectați de incident sunt rugați să contacteze Poliția Federală din Stuttgart.

Citește mai multe AICI.

-----------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din Germania, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link: 

https://chat.whatsapp.com/IsdGvKkdEY4JJhueZBrtNW 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel