Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Doi români, loviți în plin de o mașină scăpată de sub control. Victimele au ajuns în stare gravă la spital
WhatsApp
O fată și un băiat au ajuns la spital în stare gravă, duminică după-amiază, după ce au fost loviți de o mașină scăpată de sub control pe un drum din județul Suceava, relatează Mediafax.
Doi români, loviți de o mașină scăpată de sub control. Victimele au ajuns în stare gravă la spital Sursa - ISU Suceava

Autoturismul a ieșit în afara șoselei și a lovit doi pietoni, în localitatea Pătrăuți, județul Suceava.

Accidentul a avut loc lângă o biserică din localitate. Reprezentanții ISU Suceava au transmis că cei doi pietoni au fost răniți grav și au ajuns, de urgență, la spital.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, la faţa locului au intervenit pompierii militari cu o autospecială pentru descarcerare, o ambulanţă SMURD TIM şi una tip B2, iar în sprijinul acestora a ajuns şi un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Suceava.

Cele două victime, un băiat şi o fată, au fost transportaţi la spital, după ce salvatorii le-au acordat primul ajutor la faţa locului. Poliţia face cercetări pentru a stabili împrejurările şi cauzele în care s-a produs accidentul rutier. 

Un alt accident grav s-a produs, pe 31 decembrie, în județul Brașov, în care a fost implicat un autobuz, plin cu pasageri.

 

Autobuz cu români, implicat într-un accident rutier. Șase persoane sunt rănite 

 

Un autobuz a fost implicat, vineri după-amiază, 31 decembrie, într-un accident rutier în Brașov. Șase persoane sunt rănite, potrivit Mediafax.

Conform ISU Brașov, accidentul s-a produs pe drumul Poienii, în apropiere de zona Belvedere, între un autobuz și un autoturism.

În urma accidentului sunt 6 victime rănite, 4 din autobuz și 2 din mașină. La locul accidentului au mers 3 echipaje SMURD, o autospecială cu apă și spumă și un echipaj pentru descarcerare. Potrivit ISU Brașov, trei victime au fost transportate la spital.

Centrul Infotrafic informează că accidentul s-a produs pe DN 1E, între municipiul Brașov și stațiunea Poiana Brașov. Un autoturism s-a ciocnit cu un autobuz de călători care făcea o cursă regulată pe ruta Brașov-Poiana Brașov.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel