Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Doi români din Spania au furat aproape o tonă de măsline
WhatsApp
Doi români au fost reținuți în Spania, după ce agenții Gărzii Civile au descoperit că aceștia au furat aproape o tonă de măsline. 
Un agent al Gărzii Civile din Spania

Un agent al Gărzii Civile din Spania, aflat în afara serviciului, a reușit să recupereze 937 de kilograme de măsline furate și a contribuit la investigarea a doi tineri, în vârstă de 19 și 23 de ani, ambii de naționalitate română, suspectați de furt. Măslinele au fost restituite proprietarului.

La data de 7 aprilie, un agent al postului de poliție din Zagra se afla pe șoseaua GR-5400, la kilometrul 5, când a observat un vehicul care se îndrepta spre localitatea respectivă, extrem de încărcat. Cântărind posibilitatea ca aceștia să fie hoți de măslini, agentul a oprit vehiculul, s-a identificat ca fiind polițist și a constat că acesta era încărcat cu măslini și unelte pentru recoltare.

Agentul a solicitat apoi prezența unei patrule a Gărzii Civile. Ocupanții vehiculului au fost interogați cu privire la proveniența măslinelor, prezentând un document de însoțire pe numele unui punct de cumpărare de măsline din Pinos Puente, fără semnătură sau ștampilă.

Pentru a clarifica de unde proveneau măslinele transporte de cei doi tineri, aceștia au fost supuși unei percheziții, iar marfa a fost depozitată la o fabrică de ulei din Zagra. Polițiștii din Zagra au descoperit că măslinele confiscate erau de fapt furate din zona cunoscută sub numele de Finca la Dehesilla, din comuna Algarinejo, scrie publicația granadaesnoticia.com.

 

--------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din SPANIA, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link:

-> https://chat.whatsapp.com/GS0fhMGHpuhLxn63v90nS4 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel