Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Doi polițiști chemați la domiciliul unei persoane dispărute s-au uitat la Netflix și au făcut exerciții cu gantere 
WhatsApp
Doi polițiști chemați la domiciliul unei persoane dispărute pentru investigații s-au făcut comozi în living și s-au uitat la televizor. 

Totul s-a întâmplat în Marea Britanie. Poliția a fost chemată pentru că Abbygail Lawton, în vârstă de 21 de ani, din Wigan, a fost dată dispărută. Aceștia ar fi trebuit să caute indicii despre unde ar putea fi tânăra, doar că aceștia s-au făcut comozi în sufragerie și au stat acolo ore în șir: s-au uitat pe Netflix la show-uri culinare și au făcut chiar exerciții cu gantere. 

Unul dintre polițiști a fost cel care a sparg gheața: acesta a pornit televizorul și a "investigat" contul Netflix al persoanei dispărute. 

Printre altele, se spune că polițiștii ar fi văzut „Vino să iei masa cu mine” - un concurs pentru bucătari amatori similar cu „Chefi la Cuțite”, difuzat în țările vorbitoare de limbă germană. Celălalt a făcut exerciții cu ganterele înainte de a se alătura colegului său pe canapea.

Persoana dispărută a fost găsită și arestată

 

Tânăra de 21 de ani a fost găsită abia după unsprezece ore - suferise o criză de personalitate, conform celor declarate. Tânăra a fost căutată cu un elicopter de poliție și o dronă. Când a fost descoperită, a fost arestată și a petrecut o noapte în închisoare pentru că a pus poliția pe drumuri inutil. 

Abbygail a depus o plângere la poliția din Greater Manchester împotriva ofițerilor - ea consideră că intimitatea i-a fost încălcată. Ea susține, de asemenea, că a fost arestată pe nedrept, deoarece se confrunta cu o criză de sănătate mintală. 

Cei doi polițiști, în schimb, nu trebuie să se aștepte la nicio consecință. Pur și simplu li s-a cerut să „reflecteze” asupra acțiunilor lor și să învețe din incident. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel