Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Doi jucători români, surpriza Football Manager 2016
WhatsApp
Footbal Manager va fi lansat vineri, 13 noiembrie iar fanii vor putea manageria, în premieră, doi jucători români.
Barcelona 10.01.2016  Politica Debate de investidura del nuevo President de la Generalitat Carles Puigdemont, en la foto besando a su esposa. FOTO  RICARD CUGAT

Jocul Football Manager 2016 va fi lansat pe 13 noiembrie în toată lumea. Pentru fanii legendarei serii va fi acelaşi manager de fotbal pe care îl știm de ani de zile, doar că în această ediție îți permite să realizezi propriul tău club, are o simulare mai autentică a rănilor, are statistici actualizate, și o serie de alte îmbunătățiri.


În plus, la secţiunea tinere speranţe vom regăsi şi doi jucători români.

 


Este vorba de portarul echipei Juventus, Laurenţiu Brănescu în vârstă de 21 de ani. Acesta şi-a prelungit recent contractul cu echipa Juventus Torino până în vara anului 2020.


Brănescu a fost cumpărat la începutul anului 2011 de Juventus Torino de la CSM Râmnicu Vâlcea.


Cel de al doilea jucător este Vlad Dragomir, un junior transferat de Arsenal. Înainte să plece în Anglia, mijlocașul în vârstă de 16 ani a fost ofertat şi de Steaua însă roș-albaștrii nu s-au mișcat suficient de rapid.

 

 

În momentul în care a venit propunerea de la Londra, fostului fotbalist de la Poli Timișoara nu i-a fost greu să aleagă. Pentru serviciile lui, Arsenal a plătit 140.000 de euro. Recent românul a marcat și primul său gol în tricoul londonezilor, pentru echipa U18, într-un meci câștigat cu 3-2 contra lui Norwich.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Sport Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel