Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Doi carbinieri au devenit eroii unei bătrâne de 90 de ani care a sunat la 112 pentru că se simțea singură
WhatsApp
Doi carabinieri au devenit eroii unei bătrâne care le-a solicitat ajutorul pentru că se simțea singură.
Foto: Bătrâna alături de polițiști / Sursa: corrieretneo.it

Disperată din cauza singurătății, o bătrână în vârstă de 90 de ani, din Livorno, a solicitat ajutorul poliției pentru a-i ține companie. Ce s-a întâmplat după, depășește limitele oricărei intervenții polițienești. 

La sosirea echipajului de polițiști, bătrâna i-a întâmpinat cu multă emoție și entuziasm. Femeia le-a povestit acestora că nu s-a căsătorit niciodată și că se confruntă cu probleme de auz, subliniind simpla dorință de a avea pe cineva cu care să vorbească, având în vedere absența sprijinului familial. 

 

Polițiștii i-au promis bătrânei că vor găsi o soluție

 

Conștienți de singurătatea profundă prin care trece bătrâna, polițiștii au manifestat sensibilitate față de situația în care se afla femeia și au petrecut timp cu ea, ascultându-i povestea de viață. 

Carabinierii i-au promis bătrânei că vor găsi o soluție concretă pentru a-i atenua singurătatea, asigurându-i disponibilitatea lor și oferindu-se să găsească o persoană de încredere care să o ajute în treburile zilnice. 

Înainte de a părăsi locuința doamnei, polițiștii i-au spus acesteia că se vor întoarce pentru a o vizita, exprimându-și intenția de a petrece mai mult timp împreună pentru a atenua astfel sentimentul său de singurătate. 

 

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel