Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Doi carbinieri au devenit eroii unei bătrâne de 90 de ani care a sunat la 112 pentru că se simțea singură
WhatsApp
Doi carabinieri au devenit eroii unei bătrâne care le-a solicitat ajutorul pentru că se simțea singură.
Foto: Bătrâna alături de polițiști / Sursa: corrieretneo.it

Disperată din cauza singurătății, o bătrână în vârstă de 90 de ani, din Livorno, a solicitat ajutorul poliției pentru a-i ține companie. Ce s-a întâmplat după, depășește limitele oricărei intervenții polițienești. 

La sosirea echipajului de polițiști, bătrâna i-a întâmpinat cu multă emoție și entuziasm. Femeia le-a povestit acestora că nu s-a căsătorit niciodată și că se confruntă cu probleme de auz, subliniind simpla dorință de a avea pe cineva cu care să vorbească, având în vedere absența sprijinului familial. 

 

Polițiștii i-au promis bătrânei că vor găsi o soluție

 

Conștienți de singurătatea profundă prin care trece bătrâna, polițiștii au manifestat sensibilitate față de situația în care se afla femeia și au petrecut timp cu ea, ascultându-i povestea de viață. 

Carabinierii i-au promis bătrânei că vor găsi o soluție concretă pentru a-i atenua singurătatea, asigurându-i disponibilitatea lor și oferindu-se să găsească o persoană de încredere care să o ajute în treburile zilnice. 

Înainte de a părăsi locuința doamnei, polițiștii i-au spus acesteia că se vor întoarce pentru a o vizita, exprimându-și intenția de a petrece mai mult timp împreună pentru a atenua astfel sentimentul său de singurătate. 

 

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
pixel