Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Doi români din Belgia își închid afacerea din cauza unor lucrări publice. "Am făcut tot ce am putut"
WhatsApp
Lucrările publice dintr-un oraș din Belgia afectează afacerile locale. Publicația Nieuwsblad relatează cazul afacerii a doi români. 
Foto: Ioan și Maia / Sursă foto: nieuwsblad.be © yjs

Într-un an și jumătate de la deschiderea brutăriei lor, Ioan și Maia, doi antreprenori români, sunt nevoiți să închidă ușile covrigăriei Pretzel Station din Stationsstraat, Sint-Niklaas. Cu regret, cuplul afirmă că nu au putut obține un profit suficient în această zonă comercială. Închiderea galeriei Reinaert a avut un impact semnificativ asupra afacerii lor.

”Trebuie să fim realiști” 

 

În 2022, Ioana și Maia și-au îndeplinit visul de a deschide propria brutărie, oferind covrigi tradiționali și diverse produse de patiserie românească. Cu toate acestea, închiderea acumulată a galeriei Reinaert și lipsa de trecători pe strada comercială au determinat închiderea afacerii, relatează Nieuwsblad.

 "Ne pare foarte rău, dar Stationsstraat nu s-a dovedit a fi o locație favorabilă pentru noi. Numărul mic de trecători în această zonă ne-a afectat afacerea. Am făcut tot ce am putut, dar trebuie să fim realiști.", spune Ioan.

Citește și: Succes răsunător pentru doi români care și-au deschis o cofetărie în Norfolk: „Vrem să aducem cu noi un pic atât din România, cât și din Italia”

Închiderea galeriei Reinaert a accentuat dificultățile întâmpinate de Ioan și Maia. Complexul comercial și-a închis porțile la începutul acestui an, înainte de începerea lucrărilor pentru o nouă pasarelă publică. Această schimbare a adus la creșterea fenomenului de vandalism în zonă, afectând afacerile locale, inclusiv Pretzel Station, covrigăria în care cei doi români au investit multă energie și mulți bani. 

-------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel