Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Documentul care ar fi fost sustras din dosarul Caracal. Avocată: „Fiica lui Dincă a minţit”
WhatsApp
Avocata familiei Melencu a declarat că are dovezi potrivit cărora au fost sustrase documente din dosarul Caracal și mai susține că fiica lui Gheorghe Dincă a mințit în declarații.
Mandate de aducere pentru audieri în dosarul „Caracal”: Ce se întâmplă acum cu Gheorghe Dincă

Avocata Carmen Obârşanu susține că într-o poză făcută de anchetatori în dormitorul lui Dincă se afla o decizie de impozitare din 2019, emisă de Primăria Arad, pe numele fiicei acestuia, Daniela Florentina, potrivit Adevărul.

Vezi fotografia AICI.

„Ce căuta acest document pe masa lui Dincă? Cum a ajuns acolo? Fiica lui a spus că nu a mai vorbit de doi ani cu taică-său, că nu a mai fost acasă, la Caracal, în casa părinţilor, de vreo 9 ani. Soţia lui Gheorghe Dincă, atunci când a fost la Caracal, după răpirea Luizei, a afirmat că a venit acasă direct din Italia, apoi a mers la Arad şi s-a întâlnit cu fiica”, a declarat avocata.

 

Avocată: Acest document nu mai există la dosar și nu apare în niciun proces verbal

 

Însă avocata susține că acest document nu mai există la dosar și nu apare în niciun proces verbal. Carmen Obârşanu a mers la Curtea de Apel Craiova, unde s-a desfășurat un nou termen în dosarul Caracal, cu un geamantan plin cu acte pentru a le arăta magistraţilor dovada că s-au sustras documente din dosar.

Citește și Gheorghe Dincă a început să plângă în sala de judecată. Tudorița Măceșanu: „De data asta chiar îl cred!”

„Apare doar în acea fotografie. De aceea am convingerea că încă de la început s-a dorit muşamalizarea acestui caz. Fiica lui Dincă a minţit! Poliţiştii au sustras un act din dosar s-o acopere. Sunt sigură că ăsta-i adevărul”, a mai declarat Carmen Obârşanu.

Judecătorii de la Curtea de Apel Craiova urmează să se pronunţe pe data de 30 septembrie dacă în acest dosar există suficiente probe că Gheorghe Dincă le-a ucis pe Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu şi poate să înceapă procesul sau cazul se va întoarce pe masa procurorilor DIICOT.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel