Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
DISPERARE în familia unor români: O fetiță de doar 5 ANI, VIOLATĂ de fratele ei
WhatsApp
O fetiță de doar 5 ani a fost violată de fratele ei de 13. Băiatul a fugit de acasă şi a fost găsit după câteva ore, ascuns într-o casă părăsită. Fapta a fost anunțată prin 112 chiar de mamă. 

Tragedie dublă pentru o familie din Vaslui. O fetiță de doar 5 ani ar fi fost violată de fratele ai cu opt ani mai mare. Când a aflat grozăvia petrecută, chiar mama a sunat la 112.

Totul s-a întâmplat sâmbătă după-amiază, când mama celor doi a anunțat autoritățile despre faptul că fiica ei de 5 ani a fost violată de băiatul de 13. Când au ajuns poliţiştii la locuinţa familiei din localitatea Ivăneşti, băiatul deja fugise de acasă.

Potrivit unor surse judiciare, fata a fost dusă la Institutul de Medicină Legală pentru consult, iar politiştii l-au căutat pe fratele ei. După câteva ore, băiatul a fost găsit ascuns într-o casă părăsită din localitate.

Băiatul fost dus la un centru al DGASPC Vaslui, unde a fost audiat de către poliţişti în prezenţa unui psiholog. Sora lui este acum acasă, în grija familiei. Protecția Copilului Vaslui a început propria anchetă în acest caz, urmând ca în cursul acestei zile să aibă loc mai multe discuţii cu reprezentanţii familiei.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel