Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Dincă ar fi RECUNOSCUT mai multe VIOLURI. Una dintre victime, RUPE TĂCEREA: „M-a tras de păr și m-a băgat în casă”
Dezvăluiri incredibile făcute în ancheta crimelor din Caracal. Potrivit Antena 3, Gheorghe Dincă ar fi recunoscut mai multe violuri. Unul dintre violuri este deja probat.
Sursa foto: captură Antena 3

„Mai mult decât detenţie pe viaţă nu are ce să primească. Şi are o singură viaţă. Dar dacă aceste informaţii sunt probate, atunci este foarte grav, înseamnă că autorităţile nu şi-au făcut treaba. Pentru că dacă el ar fi fost arestat din timp, poate că aceste fete erau încă în viaţă”, a declarat avocatul Ingrid Mocanu, la Antena 3.

Mihai Gâdea a prezentat, marți, la „Sinteza zilei”, un interviu exclusiv cu una dintre victimele lui Gheorghe Dincă. Potrivit corespondentului Antena 3 Loredana Chimoiu, nu victima a fost cea care a depus plângere la Poliție, ci oamenii legii au venit acasă la familia Bradosu, din localitatea Brâncoveni, și au întrebat de Marilena. Polițiștii nu au spus de ce o caută pe femeie, ci doar au dus-o la secție.

Marilena Bradosu a povestit cum l-a cunoscut pe Gheorghe Dincă și cum a ajuns să fie abuzată de el.

„A venit la noi la poartă și i-a spus mamei mele dacă mă lasă să mă duc la sapă la porumb. Și eu m-am urcat în mașină și m-am dus cu el. Mașina era gri, cu geamuri fumurii, nu se vedea nimic. Am stat în spate că a zis că ușa din față nu se deschide. Am ajuns la poartă la el, am mers în grădină. Am săpat porumbii până la 12.00. Atunci a venit, m-a tras de mână, mi-a sucit mâna și m-a tras de păr și m-a băgat în casă. După aia a zis să... S-a dezbrăcat și m-a abuzat. Am țipat și mi-a spus să tac că îmi dă în cap și mă omoară”, a povestit femeia.

 

[citeste si]


Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Crossuri parteneri
WOWBiz.ro
9 dec 2019, 09:00
WOWBiz.ro
8 dec 2019, 22:40
StirileKanalD.ro
9 dec 2019, 11:40
StirileKanalD.ro
9 dec 2019, 08:20
DCNews.ro
9 dec 2019, 12:21
DCMedical.ro
9 dec 2019, 12:21
DCBusiness.ro
9 dec 2019, 15:29
DefenseRomania.ro
9 dec 2019, 09:02