Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Diana Șoșoacă cere ordin de protecție pentru ea și fetița ei împotriva soțului: „M-a lovit de multe ori, dar totul până la copilul meu”
WhatsApp
Diana Șoșoacă, cunoscută pentru activitatea sa politică controversată, a făcut o cerere neobișnuită pentru dreptul de protecție pentru ea și fetița ei minoră, solicitând emiterea unui ordin de restricție împotriva soțului ei, Silvestru Șoșoacă.
Diana Șoșoacă cere drept de protecție pentru ea și fetița ei împotriva soțului: „M-a lovit de multe ori, dar totul până la copilul meu”

„Astăzi am solicitat emiterea unui ordin de protecție. Și am depus și niște plângeri penale. Hai, nu aveți decât să faceți tot ce vreți împotriva mea. Să vedeți că ați venit pe terenul meu, terenul justiției. Ne vedem în justiție.”, anunță Șoșoacă pe Facebook.

Diana Șoșoacă a cerut ordin de restricție pe numele soțului ei. Silvestru Șoșoacă, cu care se află în procedura de divorț, nu are voie să se mai apropie la mai puțin de 200 de metri de ea. Acesta este obligat să poarte sistem de supraveghere și este căutat pentru a-i fi montat.

„Am fost nevoită să solicit emiterea acestui ordin de protecție pentru mine și fetița mea în vârstă de 11 ani, care a trăit alături de acest om într-un atac psiho-emoțional cumplit. De-a lungul acestor ani am depus la poliție toate probele și amenințările să îmi dau demisia din funcția de senator, căci altfel mă va face de râsul întregii țări. 

Au existat și agresiuni fizice, iar pe el l-am dat afară în momentul în care s-a năpustit asupra fetiței mele. Este inacceptabil, este un om extrem de violent. Acest lucru s-a întâmplat înainte de 4 februarie și este depusă o plângere penală și în urmă cu o lună. M-a lovit de enorm de multe ori. Dar am tăcut din gură crezând că poate la un moment dat se va potoli pentru că era o luptă extrem de importantă împotriva sistemului.

Noi eram un cuplu care era considerat un cuplu model, însă din păcate, nu pot spune că am avut un soț model. Îmi cer scuze în fața poporului român pentru că am ascuns atâta timp, dar am făcut-o doar pentru a proteja această luptă. Dar totul până la copilul meu. Fetița a fost luată o dată de gât și ridicat-o în sus de la pământ. Iar pe mine m-a amenințat chiar și cu un cuțit. Nu pot să vă povestesc pentru că face parte din anchetă. Are mari probleme cu alcoolul și e violent. ”, spune Diana Șoșoacă în direct la Antena 3 CNN.   

 

De ce divorțează Diana Șoșoacă de Silvestru Șoșoacă

 

Diana Șoșoacă a ales să apeleze la măsuri legale pentru a-și asigura siguranța personală din cauza amenințărilor soțului ei la adresa ei și a fetiței acestora de 11 ani.

Silvestru Șoșoacă a confirmat că se află în proces de divorț cu Diana și a sugerat că situația lor matrimonială s-a deteriorat semnificativ în ultima perioadă. El a explicat că involuția personală a soției sale, în special după ce a devenit membru al Parlamentului, a dus la neînțelegeri și conflicte din ce în ce mai mari între ei.

„După intrarea în Parlament de acum trei ani și jumătate, Diana a involuat ca om. A evoluat ca și notorietate, a fost poate cel mai prolific senator, cel mai cunoscut politician din țară cu siguranță, dar a involuat ca om. Cu cât avea mai mult succes în afara casei, în casă lucrurile erau diferite până când nu s-a mai putut locui împreună”, a spus Silvestru Șoșoacă, potrivit ziare.com.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel