Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
„Diana se temea de soț foarte tare”. Mătușa Mădălinei, fetița de 11 ani dispărută fără urmă în SUA, rupe tăcerea: „Credea că cineva o urmărește”
WhatsApp
Mătușa Mădălinei Cojocari, fetița de 11 ani dispărută fără urmă în SUA, a vorbit despre ce i-a povestit sora sa, mama micuței, în ziua dispariției.

„Ultima dată am vorbit cu sora mea înainte să fie închisă. Cu o mare frică îmi spunea toate argumentele, cu o frică față de el. Nu știu. Din ceea ce am înțeles foarte tare se temea de el”, a spus mătușa Mădălinei la Antena 3 CNN. 

În ziua de 23 noiembrie, ziua pe care Diana a indicat-o la Poliție ca fiind ziua dispariției, s-a trezit ca după o anestezie generală. 

„Ea mi-a spus că s-a trezit cu o stare de vomă, de amețeli, de greață, de dureri foarte mari de cap. Primul lucru pe care l-a făcut a fost să meargă în camera fetei să vadă fata și dacă nu îi este rău la fel ca și ei. Când a intrat în cameră a văzut că acolo nu-i nimeni. Nu a vrut să spună Poliției, cu siguranță are temeri, are frici față de el. Nu știu... o frică atât de mare să ai și vezi că nu-i copilul. 

A căutat-o ea zi și noapte cum a putut, de una singură, avea toată nădejdea să o găsească prin cartiere, prin zona în care ei locuiesc. Simțeam frica în sufletul și cuvintele ei. Tot timpul îmi spunea: dar nu vreau să-l învinuiesc pe el. I-am spus să se ducă la Poliție că nu poate să stea să o caute singură, America e mare. Ea a plecat la școală și a anunțat acolo despre dispariția fetei”, a mai adăugat mătușa fetiței dispărute.

Mădălina, o fetiță de 11 ani, dispariție misterioasă în SUA. Mai bine de trei săptămâni, părinţii nu au anunţat poliţia. Cei doi au fost arestaţi

 

„Ea credea tot timpul că cineva o urmărește”

 

Diana a mai povestit și că se simțea urmărită, îi era teamă de soțul ei, americanul în vârstă de 60 de ani, despre care credea că-i interceptează telefonul.

„Ea credea tot timpul că cineva o urmărește. Asta tot îmi spunea de 2 ani. Fie când duce fata la școală, fie când pleacă la cumpărături”, a conchis mătușa Mădălinei.

Poliția din Cornelius, Oregon din SUA, a publicat un film de pe camerele de supraveghere cu Mădălina coborând din autobuzul școlar pe 21 noiembrie, la ora locală 16:59. Este ultima dată când autoritățile au o confirmare de când a fost văzută ultima dată Mădălina.

Mama ei, Diana Cojocari, și tatăl vitreg, Christopher Palmiter, au fost amândoi arestați pe 17 decembrie pentru că nu au raportat forțelor de ordine dispariția unui copil. Oficialii tribunalului au declarat, în timpul primei înfățișări în instanță, marți, că Cojocari a „împiedicat ancheta” până acum. Ea a primit o cauțiune de 250.000 de dolari și urmează să fie plasată sub monitorizare electronică dacă plătește.

Noi informații în cazul dispariției misterioase a Mădălinei în SUA: Poliția a publicat imagini cu ultima apariție a fetiței de 11 ani - VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel