Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Detalii cutremurătoare despre crima din Crângași: Agresorii ar fi avut un conflict cu fata vitregă a victimei
WhatsApp
Doi tineri, unul în vârstă de 16 ani și celălalt de 20 de ani, au fost reținuți marți seară, după ce au ucis cu bătaia un bărbat în Sectorul 6 al Capitalei. Victima i-ar fi luat apărarea unei adolescente, care avea probleme cu agresorii, fapt care i-a adus sfârșitul tragic.
Detalii cutremurătoare despre crima din Crângași: Agresorii ar fi avut un conflict cu fata vitregă a victimei / Foto: Captura Youtube

Bătaia a avut loc într-o intersecție sin apropierea parcului Crângași și a fost surprinsă de numeroși trecători, care au colaborat cu poliția pentru a-i prinde pe cei doi ucigași. Dar care este povestea din spatele crimei nemiloase?

Conform informațiilor furnizate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București, incidentul tragic a avut loc pe data de 14 mai 2024, în jurul orei 20:26. În urma unui conflict spontan, cei doi inculpați au aplicat victimei, un bărbat în vârstă de 46 de ani, numeroase lovituri cu obiecte contondente, în special în zona capului, folosind araci din lemn pe care le-au găsit în apropiere. Aceste agresiuni au cauzat leziuni incompatibile cu viața, conducând la decesul tragic al victimei.

 

Bărbatul a încercat să își apere fiica vitregă de acei tineri

 

Conform sursei judiciare, scandalul a izbucnit inițial între niște adolescente, care au avut o neînțelegere în parc. În timp ce intenționau să o agreseze pe una dintre fete, aceasta a fost apărată de tatăl său vitreg, care a venit să discute cu tinerii implicați. Din păcate, situația a escaladat rapid, culminând cu înarmarea agresorilor cu bâte găsite pe stradă și lovirea mortală a bărbatului în vârstă de 46 de ani.

Martorii la acest incident au descris un tablou șocant al violenței. 

„A încercat să îi ia apărarea unei fete care era în conflict cu cei doi și, pentru că s-a băgat între cei doi tineri, au dat cu bâtele în el până l-au lăsat inconștient”, a spus un martor, potrivit Antena 3 CNN.

„Doi puști ar fi rupt o creangă din copac și i-ar fi dat la ceafă”, a mai adăugat o persoană conform aceleiași surse.

În urma acestui tragic eveniment, trupul neînsuflețit al victimei a fost transportat la Institutul Național de Medicină Legală ”Mina Minovici”, pentru efectuarea autopsiei.

Miercuri, cei doi tineri vor fi prezentați în fața instanței de judecată, cu propunerea de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. Această acțiune reprezintă un pas important în asigurarea justiției pentru victima acestui tragic incident și în menținerea ordinii și siguranței publice în comunitate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel