Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Descoperire macabră la Roma: Cadavrul unui român, găsit sub un pod
WhatsApp
Temperaturile scăzute au făcut încă o victimă în Italia. Astfel, un alt român, de 52 de ani, a fost găsit mort sub un pod.
Foto ILUSTRATIV

În urma unei sesizări primite la numărul de urgență, carabinierii de la Stația Roma EUR au intervenit pe Viale del Tintoretto, la intersecția cu Via Laurentina, unde a fost găsit cadavrul unui român fără adăpost în vârstă de 52 de ani, sub pasarela pietonală.

Cadrele medicale sosite la fața locului nu au găsit semne de rănire și au atribuit decesul unei presupuse hipotermii.

Carabinierii de la secția VII a Nucleo Investigativo din Via In Selci au fost și ei la fața locului pentru a face constatări.

Cadavrul românului a fost transferat la Institutul de Medicină Legală din cadrul Policlinico di Tor Vergata din Roma, scrie Terzo Binario.

G Ad:

 

Român, mort de frig pe o bancă, sub ochii locuitorilor. "Paul era bolnav, dar nu a vrut să fie ajutat"

 

Un caz asemănător a avut loc și la Torino, unde un român a murit de frig, pe banca pe care dormea. Potrivit locuitorilor, bărbatul a refuzat ajutorul lor.

Potrivit La Repubblica, au fost minus patru grade la Torino, unde un om al străzii a murit de frig pe o bancă pe care dormea. S-a întâmplat în Corso Rosselli, unde Paul locuia pe stradă deja de doi ani.

Timp de zece zile abia dacă se mișcase de pe banca din Corso Rosselli, în fața magazinului de tutun. Ieri dimineață a murit sub ochii locuitorilor, care l-au găsit pe aceeași bancă pe care dormea adesea.

"Era bolnav, dar nu a vrut să fie ajutat", spun locuitorii care au încercat pe toate căile să-l ajute. De fiecare dată, Paul i-a refuzat, chiar și pe cei care i-au oferit diferite cazări. În jurul orei 11, însă, bărbatul s-a simțit rău și i s-a oprit inima. 

În ciuda situației sale, Paul nu a vrut să se mute din cartierul în care alesese să locuiască. Venea din România, iar în țară avea o soție, copii, o familie cu care nu mai ținea legătura. A fost în Franța pentru o vreme, apoi s-a stabilit în Italia. Putea fi văzut plimbându-se cu un cărucior plin cu lucrurile sale, pături, câteva ziare, cărțile pe care oamenii i le făceau cadou și pe care le citea pentru a trece timpul.

Paul nu avea actele la el și, deși toată lumea din cartier îl cunoaște, va fi nevoie de o identificare oficială pentru a-i da un nume și prenume și pentru a încredința familie trupul pentru înmormântare, scrie La Repubblica.

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Internațional Vezi toate articolele
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
21 ian 2022, 09:06
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Crossuri parteneri
DCNews.ro
21 ian 2022, 12:00
DCMedical.ro
20 ian 2022, 23:37
DCBusiness.ro
21 ian 2022, 09:06
DefenseRomania.ro
21 ian 2022, 14:36
DCBusiness.ro
21 ian 2022, 09:06
DefenseRomania.ro
21 ian 2022, 14:36
DCNews.ro
21 ian 2022, 12:00
DCMedical.ro
20 ian 2022, 23:37
Spectacola.ro
21 ian 2022, 15:02
Spectacola.ro
21 ian 2022, 15:02