Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Denise Rifai va prezenta emisiunea la miezul nopţii: "Am emoţii foarte mari"
WhatsApp
Denise Rifai va prezenta emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de la Kanal D. Show-ul este realizat după un format internațional de succes şi va fi difuzat în fiecare marți, de la ora 23:00, unde vor fi invitate personalități marcante din diferite domenii de activitate.
denise_rifai

Producţia începe pe 6 octombrie, iar printre invitați se vor număra sportivi, cântăreți, medici sau oameni de televiziune, anunţă Kanal D. „40 de întrebări cu Denise Rifai, emisiunea în care celebra jurnalistă Denise Rifai se va afla față în față cu celebrități din diverse domenii de activitate, într-o serie de interviuri memorabile, va fi difuzată începând din 6 octombrie, în fiecare marți, de la ora 23:00, la Kanal D. Invitatul fiecărei ediții va răspunde celor 40 de întrebări vizând clarificarea unor aspecte ale vieții sale profesionale sau personale, ce au ținut, în trecutul îndepărtat sau recent, primele pagini ale publicațiilor. Pentru fiecare dintre întrebări, acesta va avea la dispoziție două minute pentru a răspunde”, se arată în comunicat.

Emisiune unică în grila posturilor de televiziune de la noi

 

„Cei din fața micilor ecrane vor avea, astfel, ocazia să afle lucruri nespuse până acum și să își facă o imagine cât mai complexă și aproape de realitate asupra fiecărui invitat aflat în platoul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai”, transmite kanald.ro.

„Am emotii foarte mari şi îmi doresc din toata inima să fie cea mai bună emisiune dintre toate cele pe care le-am realizat până acum. Formatul este unul aparte, sofisticat, elegant, şi m-a convins să spun „Da!” imediat acestei provocări. Era nevoie de o asemenea emisiune unică în grila posturilor de televiziune de la noi. Este o nouă etapă în viaţa mea profesională, însă ce rămâne neschimbat este că voi fi aceeaşi Denise Rifai. Onestă, mereu în cautarea adevarului în raport cu invitaţii mei, dar şi cu publicul pe care îl iubesc atât de mult şi de care imi este foarte dor”, a spus Denise Rifai.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel