Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Denise Rifai: „Câțiva 'băieți' de la acest nou PSD se cred la stadion. Veorika era Parfum!“
WhatsApp
Jurnalista Denise Rifai a comentat pe marginea subiectului moțiunii simple citite astăziîn parlament depus de PSD împotriva ministrului de Finanțe Florin Cîțu.

Florin Cîțu i-a criticat extrem de dur pe PSD-iștii în timpul dezbaterii moțiunii simple îndreptate împotriva sa, numindu-i „țepari”.

 Dar ce Zi a fost azi in Parlament!!!!! Din nou!!!

Cum e oare posibil ca PSD sa insiste la infinit cu atacuri, dintre care mai grobiene, cum a fost de exemplu cel in jurul caruia au construit aceasta motiune impotriva ministrului de finante, comparandu l pe acesta cu un virus care ar fi infectat economia nationala!
Cum sa ti permiti sa cobori nivelul atat de jos???! Ce Hal de politica e asta, domnilor de la PSD????!
Au urmat, deci, niste scene absolut Halucinante la tribuna discursurilor!
Eu nu inteleg ce fel de “politica” e asta si cui se adreseaza. Penibil! Si daca actuala conducere gireaza asa ceva, inseamna ca Veorika noastra era Parfum!

Am mai tot scris eu. Numai Dumnezeu mai apara tara asta!

Ps. Eu cred ca acesti cativa “baieti” de la acest noupsd, cu limbaj de rahova-ferentari, care au ajuns deputati si senatori in statul roman, cel mai probabil, confunda tribuna de la stadion cu tribuna parlamentului. Si Mi e groaza de ce va urma, caci, ori de cate ori am zis ca nu se poate atat de jos, a venit dovada ca se poate!
Ps2. Cat despre ministrul de finante, pe mine una, m a uns pe suflet, asa, Inversunat tot cum era! ????, a scris Denise Rifai pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel