Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Denise Rifai, revoltată de cazul ursului Arthur: "Poziţia GHIOCEL! România e toată de VÂNZARE! Pe NIMIC!!!"
WhatsApp
Denise Rifai critică dur autorităţile române după ce ursul Arthur a fost ucis de prințul Emanuel von und zu Liechtenstein.

"Doamne fereste! Si eu care am pierdut subiectul cu Ursul! Nu, deci in Romania n avem cum sa ne plictisim! N avem cum!

Ps. Pe fond insa, subiectul e unul si foarte sensibil si foarte serios. Si extrem de relevant pt pozitionarea noastra ca stat. Mai in clar: pasul 1. pozitia “ghiocel” si pasul2. stergerea urmelor.

Cat despre “dezbaterile” si pozitiile publice luate pe marginea acestui subiect... sunt atat de tipice! Incep sa cred ca toata “hahaiala” asta generalizata e de fapt o strategie creata special pentru anularea subiectului.

Sentimentul meu e ca Romania, toata, e de vanzare. Pe nimic, desigur!!!!!", a transmis Denise Rifai.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Secuiesc au deschis dosar penal după uciderea marelui urs brun, Arthur, și fac cercetîri pentru braconaj, vânarea speciilor de vânat în alte condiții decât cele ale derogării și uz de armă fără drept. Cercetările sunt in rem.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Secuiesc au transmis că joi a fost înregistrat un dosar penal, ca urmare a sesizării din oficiu a organelor de cercetare penală ale poliţiei judiciare din cadrul IPJ Covasna – Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, privind uciderea ursului Arthur, de către prințul Emanuel von und zu Liechtenstein.

Marele urs brun a fost ucis în ziua de 13 martie 2021, pe suprafaţa fondului cinegetic nr. 25 Ojdula, din județul Covasna, gestionat de AVPS Botoş.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel