Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Denis Alibec s-a transferat la Farul Constanța
WhatsApp
Denis Alibec s-a transferat la Farul Constanța. Acesta revine practic la malul mării, echipa de la care a plecat în fotbalul mare. 

Fotbalistul Denis Alibec a declarat, joi, într-un interviu acordat după revenirea sa la Farul Constanţa, că echipa dobrogeană va reuşi cu siguranţă să se califice în play-off-ul Superligii în noul sezon.

"Mă bucur că sunt din nou acasă, sperăm să facem împreună un sezon cât mai bun. O să fie un campionat greu, toate echipele s-au întărit, şi-au luat jucători buni. Dar eu zic vom fi în play-off cu siguranţă. Şi, de ce nu, să ne batem pentru primele locuri. Am mulţi foşti colegi, mulţi prieteni aici şi cu siguranţă vom face o figură frumoasă", a spus Alibec într-un interviu publicat pe pagina oficială de YouTube a clubului Farul.

El a menţionat că va face totul pentru ca Farul să fie cât mai sus în clasament: "Sper să fac un sezon bun ca în 2009, dar nu cred că voi mai prinde un transfer aşa de mare ca atunci (n.r. - la Internazionale Milano) pentru că am şi eu o vârstă. Dar voi face totul ca Farul să fie acolo sus în clasament. Când am fost aici nu l-am prins pe domnul Hagi ca antrenor, dar ştiu cum lucrează... cunoaşte aproape tot despre fotbal şi cu siguranţă mă va ajuta, la fel cum şi eu pe dânsul pentru a deveni mai buni".

"Suporterilor le transmit să vină în număr cât mai mare la stadion. Eu am avut o perioadă mai slabă din punctul de vedere al golurilor, dar îmi doresc să revin la forma din anii trecuţi", a adăugat atacantul.

Hagi este precaut. Alibec, contract doar pe un an



Denis Alibec este începând de joi noul jucător al echipei de fotbal Farul Constanţa, după ce a semnat un contract valabil pe un an, cu drept de prelungire pentru încă un sezon, a anunţat clubul dobrogean pe site-ul său oficial.

Alibec (31 ani), născut la Mangalia, este un produs al Centrului de copii şi juniori de la Farul Constanţa, club sub culorile căruia a şi debutat în Liga I, pe 27 septembrie 2008, într-o partidă cu Oţelul Galaţi (scor 1-1).

În cariera sa, el a mai evoluat pentru Inter Milano, KV Mechelen, Bologna, Astra Giurgiu, FCSB, CFR Cluj, Kayserispor şi ultima oară la Atromitos. Alibec este dublu campion al României, cu Astra Giurgiu (2016) şi CFR Cluj (2022), câştigător al Cupei României cu Astra Giurgiu (2014), fiind declarat fotbalistul român al anului în 2016, relatează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Sport Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel