Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Declarații ciudate date de mama celor trei copii care au pierit în incendiu: Femeia spune că i-a scos afară, apoi i-a băgat din nou în casă
WhatsApp
Mama celor trei copii care au pierit în incendiul din Sectorul 5 al Capitalei a dat o serie de declarații contradictorii în fața anchetatorilor.
Mama celor trei copii care au pierit în incendiu a fost audiată de polițiștii de la Omoruri

Tragedie greu de imaginat marți dimineață, în sectorul 5 al Capitalei. Trei copii, de 2, 3 și 6 ani, au murit după ce locuința în care se aflau a fost cuprinsă de un incendiu, iar patul celor mici a fost cuprins de flăcări. Mama a observat târziu ce s-a întâmplat, iar tatăl se afla la muncă în Germania. 

Mama copiilor dormea cu ei în aceeași încăpere și a fost trezită de fumul înecăcios și de țipetele băiatului dar, spune ea, nu a mai putut face nimic. Marți, femeia a fost audiată, mai multe ore, de polițiștii de la omoruri.

Mama celor trei copii a dat declarații contradictorii

 

Potrivit primei declarații a mamei, băiatul cel mare s-ar fi jucat cu o brichetă și ar fi dat foc saltelei pe care dormea alături de surorile lui mai mici.

Simțindu-se vinovat, băiatul ar fi încercat să-și ascundă fapt, dar atunci când a văzut că surorile lui nu mai respiră, cu ultimele puteri a strigat-o pe mamă, care dormea în aceeași încăpere, într-o canapea.

Femeia a apucat doar să sune la 112 și să îi scoată pe micuți în curte, dar pentru că s-a gândit că le-ar fi frig și că ar răci i-a băgat înapoi în camera unde locuiau cu chirie, potrivit Știrile Pro TV.

Polițiștii, însă, au descoperit neconcordanțe în declarațiile femeii și sunt de părere că aceasta a omis să declare tot adevărul, așa că a fost chemată din nou la audieri.

Între timp, trupurile micuților au fost duse la INML pentru autopsie, iar polițiștii de la Serviciul Omoruri au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă care vizează deocamdată fapta și nu o persoană anume.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel