Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
De la nuntă la spital: zeci de români au acuzat greţuri şi vărsături. Trei adulţi şi doi minori, preluați de medici
WhatsApp
Mai multe persoane care participau la o nuntă la Valea Doftanei au acuzat stări de rău în noaptea de sâmbătă spre duminică.
De la nuntă la spital -  zeci de români au acuzat greţuri şi vărsături. Trei adulţi şi doi minori, preluați de medici. Sursa - Pexels

Un număr de 29 de persoane care participau la o nuntă la Valea Doftanei au acuzat stări de rău în noaptea de sâmbătă spre duminică, la faţa locului deplasându-se mai multe echipaje medicale, trei adulţi şi doi minori fiind transportaţi la spital.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, cele 29 de persoane prezentau greţuri şi vărsături.

În urma evaluării medicale, trei adulţi şi doi minori au fost transportaţi la UPU cu o autospecială de transport personal şi victime multiple (ATPVM), pentru investigaţii suplimentare.

Pentru gestionarea evenimentului, au fost alocate două autospeciale de transport personal şi victime multiple (ATPVM), o ambulanţă SMURD şi cinci ambulanţe din cadrul SAJ. 

 

Vezi si:

 

Nuntă cu peripeții. Nuntașii nu au scăpat de furia apelor și au fost udați până la piele

 

O nuntă pe o insulă din Hawaii este visul multor cupluri de îndrăgostiți. Însă, uneori totul se poate transforma într-un coșmar.

A pățit-o un cuplu de americani care și-a organizat fericitul eveniment prea aproape de ocean, relatează Știrile PRO TV. Petrecerea a avut loc într-o zi cu furtună în larg și valuri puternice, iar unul dintre ele a reușit să treacă peste digul care înconjura terasa hotelului și a măturat în calea lui mesele nuntașilor.

Nici petrecăreții nu au scăpat de furia apelor: câțiva dintre ei au fost murați până la piele, dar, din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Distracția a continuat, însă la o distanță sigură de valurile păguboase.

 

 

Vezi și

 

Doi șoferi români de camion au mers cu TIR-urile să se căsătorească. Nașii lor sunt tot transportatori

 

Doi tineri din Bârlad au vrut să marcheze într-un mod deosebit ziua căsătoriei, așa că au gătit două TIR-uri pentru nunta lor.

În acest mod, fiecare în câte un cap tractor de TIR, ei au mers să se căsătorească. Cei doi au fost urmați de zeci de mașini, și acestea pregătite și împodobite pentru nuntă. Miri au trecut salutând din TIR-uri curioșii care au vrut să le vadă isprava.

Motivul pentru momentul deosebit al celor doi a fost faptul că atât mirele, cât și mireasa sunt șoferi de TIR. Și nu doar atât, ci și nașii lor sunt tot șoferi de TIR.

 

Mireasă, arestată după ce mai mulţi invitaţi s-au îmbolnăvit la petrecere

 

O mireasă din Florida şi furnizorul care a asigurat meniul pentru nuntă au fost arestați și acuzați că au pus canabis în mâncarea invitaților, după ce aceștia s-au îmbolnăvit.

Dania Svoboda, în vârstă de 42 de ani, și furnizoarea sa de servicii de catering, Montrinice Bryante de 31 de ani, au fost arestate și acuzate de neglijență, furnizare de canabis și încălcarea normelor de siguranță alimentară în Florida. Când polițiștii au ajuns la clubul unde avea loc evenimentul, mai mulți invitați primeau îngrijiri medicale de la paramedici pentru "simptome care sugerau că au consumat substanțe interzise”. 

Autoritățile au prelevat probe din alimentele servite și din băuturi. Ulterior au descoperit că porțiile de lasagna conțineau urme de marijuana. O parte din invitați aveau simptome ca amețeală, furnicături, agitație și senzație de gură uscată după ce au mâncat. O femeie a ajuns la spital cu crize de paranoia, fiind convinsă că întreaga sa familie a murit. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel