Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
David Popovici, victimă în lumea virtuală. Reacția dublului campion mondial: „Sunt false!”
WhatsApp
Campion mondial în probele de 100 și 200 de metri liber, înotătorul David Popovici, 17 ani, a devenit victimă în lumea virtuală.
David Popovici, înotătorul momentului: „Vreau ca oamenii să își amintească de mine peste 100 de ani. Efortul înseamnă fericire”

Mai exact, pe TikTok au apărut cel puțin șapte conturi false care poartă numele marelui sportiv. Unul dintre acestea are deja 53.500 de urmăritori, informează Știrile PRO TV.

David Popovici a aflat că internauții au început să-i folosească numele și a transmis un mesaj pe contul său de Facebook. „Nu utilizez ???????????????????????? - conturile de mai jos sunt false”, a scris sportivul legitimat la clubul Dinamo.

2. -imagine fara descriere- (291511375_459044909556728_603477590151209972_n.jpg)

 

Vrea să devină cel mai rapid înotător din istorie

 

Devenit dublu campion mondial, David Popovici nu are de gând să se oprească aici. Tânărul sportiv își dorește să devină cel mai rapid înotător din istorie. 

„Am vrut să devin cel mai bun din lume. Cel mai mare vis al meu din punct de vedere profesional este să devin cel mai rapid din istorie. Ar fi super dacă aș reuși într-o probă, mai super dacă reușesc în mai multe. Un alt vis este să inspir cât mai multă lume”, a declarat David Popovici la scurt timp după ce s-a întors de la Budapesta, acolo unde a fost organizat Campionatul Mondial de natație. 

 

Guvernul a aprobat premierea sportivului David Popovici de către Clubul Sportiv Dinamo cu 500.000 lei

 

Guvernul a aprobat acordarea sportivului David Popovici, de către Clubul Sportiv Dinamo, a unui premiu de 500.000 lei, care se va adăuga la suma de un milion de lei, premiul oferit prin intermediul Ministerului Sportului, a anunţat purtătorul de cuvânt al Executivului, Dan Cărbunaru.

„Guvernul a aprobat premierea sportivului român David Popovici de către Clubul Sportiv Dinamo, prin hotărâre de Guvern. Clubul Sportiv Dinamo este în subordinea Ministerul Afaceri Interne, iar pentru performanţele sale, David Popovici va primi, ca urmare aprobării Executivului, suma de 500.000 lei”, a precizat Cărbunaru, după şedinţa Executivului.

El a mai spus că „sunt bani oferiţi prin intermediul Clubului Sportiv Dinamo, aflat în subordinea MAI şi care se adaugă la suma de un milion de lei, premiul extraordinar oferit prin decizia Guvernului României prin intermediul Ministerului Sportului”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Sport Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel