Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
David Popovici, o nouă medalie de aur la Lima: campion mondial de juniori la 100 m liber - VIDEO
WhatsApp
David Popovici a cucerit medalia de aur în proba de 100 m liber de la Campionatul Mondial de înot pentru juniori, care se desfășoară aceste zile în Peru. În aceeași zi, Bianca Costea a obținut prima poziție în proba de 50 n liber feminin, iar Vlad Stancu a obținut medalia de bronz în finala probei de 1.500 m liber. 

David Popovici a cucerit medalia de aur în proba de 100 m liber cu timpul de 47.13 s. David a dominat clar finala, terminând cursa la peste două secunde față de locul secund, ocupat de Jere Hribar (Croația) – 49.37 s. Pe locul trei s-a clasat Nikolas Antoniou (Cipru) – 49.91 s.

În aceeași probă, Patrick Sebastian Dinu s-a clasat pe locul al cincilea, după ce a încheiat cele două lungimi de bazin cu timpul de 50.09 s.

În finala probei de 50 m liber feminin, Bianca Costea a cucerit medalia de aur. Timpul său: 25.35 s. Sportiva pregătită de Adrian Rădulescu a fost urmată pe podium de italiencele Sara Curtis (25.53 s) și Matilde Biagotti (25.60 s).

În finala probei de 1.500 m liber de la Campionatul Mondial de înot pentru juniori, Vlad Stancu, pregătit de Iulia Becheru, a cucerit medalia de bronz. Timpul său din finală a fost de 15:17.97 min. Este a treia medalie pentru Vlad Stancu la Lima, după argintul de la 400 m liber și bronzul de la 800 m liber.

„Mulțumesc pentru că ne-ați primit (n.r. organizatorii) și ați avut grijă de noi. Publicul a fost foarte bun, gălăgios. Vă aplaud și vă mulțumesc pentru că ne-ați susținut” - David Popovici, după finala probei de 100 m liber.

VIDEO

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Sport Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel