Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
David Popovici, medaliat cu argint în proba de 200 m liber la Mondialele de înot în bazin scurt
WhatsApp
Sportivul român David Popovici a câştigat medalia de argint în proba de 200 m liber, duminică, la Campionatele Mondiale de înot în bazin scurt (25 metri) pentru seniori de la Melbourne (Australia).

În finală, David Popovici (18 ani) a fost cronometrat cu timpul de 1 min 40 sec 79/100, fiind devansat de sud-coreeanul Sunwoo Hwang, care a stabilit un nou record al competiţiei, 1 min 39 sec 72/100.

Podiumul a fost completat de britanicul Tom Dean, în 1 min 40 sec 86/100. În seriile desfăşurate tot duminică, Popovici a fost cronometrat cu al şaselea timp, 1 min 42 sec 31/100.

România a fost reprezentată de trei înotători la Mondialele de la la Melbourne (13-18 decembrie), David Popovici, Robert Glinţă şi Andrei Anghel, obţinând o singură medalie, cea câştigată de Popovici la 200 m liber.

Popovici avea în palmares titlul european la 200 m liber în bazin scurt, câştigat anul trecut la Kazan. David Popovici a cucerit anul acesta medaliile de aur la 100 m liber şi 200 m liber, atât la Europenele de seniori, cât şi la Mondialele de seniori în bazin olimpic, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Sport Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel