Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Dăncilă: "Sunt un om echilibrat. Nu iau decizii pripite"
WhatsApp
Premierul Viorica Dăncilă a declarat că va lua măsuri cu privire la "greşelile" produse în organizarea şi desfăşurarea alegerilor din 26 mai după ce va analiza raportul pe care l-a solicitat MAE, MAI şi celorlalte instituţii implicate, scrie Agerpres.

"Aşa cum am anunţat, imediat după alegeri am cerut Ministerului Afacerilor Externe (Interne - n. red.) şi Ministerul Afacerilor Externe, tuturor instituţiilor implicate în organizarea alegerilor, un raport complet cu privire la desfăşurarea procesului de votare, a dificultăţilor întâmpinate de alegători. Sunt un om echilibrat şi corect care nu vrea să ia decizii pripite. Poziţia de prim-ministru presupune raţiune şi responsabilitate şi cred că toate deciziile trebuie să le luăm în urma acestei analize. Pe baza acestui raport voi lua măsuri analizând cu atenţie ceea ce s-a întâmplat. Dacă au fost greşeli, şi cu siguranţă au fost greşeli, cei cu responsabilitate, cei care sunt responsabili de aceste greşeli trebuie să plătească, dar nu putem aplica sancţiuni fără o analiză temeinică a acestor lucruri", a declarat Viorica Dăncilă, joi, la începutul şedinţei de Guvern.

Premierul a adăugat că, totodată, vor trebui luate măsuri pentru ca "ceea ce nu a fost bine în organizarea şi desfăşurarea alegerilor europarlamentare şi a referendumului de duminică să nu se mai repete la următoarele scrutine electorale".

"Dacă este nevoie de noi reglementări, de modificări legislative, avem toată deschiderea să le facem împreună cu specialişti", a spus Dăncilă. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Europarlamentare 2019 Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel