Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Dan Alexa PLEACĂ de la Astra, după PUMNUL primit de la Anamaria Prodan
WhatsApp
Antrenorul echipei de fotbal Astra Giurgiu, Dan Alexa, a anunţat, duminică seara, după înfrângerea suferită cu 1-0 în meciul din deplasare cu CSM Poli Iaşi, că intenţionează să demisioneze, deşi au trecut doar cinci săptămâni de la instalarea sa în funcţie. Decizia mai vine şi la aproape zece zile după videoclipul viral în care Anamaria Prodan îl loveşte cu pumnul în faţă pe Dan Alexa.

"E nevoie de jucători. Astăzi am vorbit cu domnul Niculae (n.r. - patronul Ioan Niculae), dânsul este hotărât să facă echipă. Din păcate, jucătorii pe care noi i-am vrut foarte mult au întârziat să apară. N-aş vrea să îl păcălesc pe domnul Niculae, din păcate în momentul ăsta spun eu că echipa este mai modestă decât anul trecut. Şi mă gândesc să renunţ, pentru că pentru obiectivul de câştigare a campionatului este foarte greu. Lotul din momentul ăsta nu ştiu dacă este de play-off", a afirmat Alexa la postul Telekom Sport.

"O să vorbesc şi cu dânsul... dar, repet, nu vreau să îl păcălesc, pe domnul Niculae îl respect foarte mult, dânsul mi-a oferit o şansă deşi am refuzat prima oară Astra, apoi m-a luat încă o dată. Nu e laşitate, dar cred că şi dânsul e conştient că avem nevoie de întăriri. Îi mulţumesc pentru că a oferit toate condiţiile pentru a se aduce jucătorii ăştia, dar nu asta e problema. E o decizie pe care am luat-o şi cu asta basta", a adăugat tehnicianul.

Citeşte şi: GLUMA zilei: doar EA ar reuși să-l bată pe Iohannis din partea PSD la prezidențiale

Dan Alexa, care a retrogradat la sfârşitul sezonului trecut cu Dunărea Călăraşi, a fost instalat în funcţia de antrenor principal la Astra Giurgiu la 13 iunie. În vârstă de 39 de ani, tehnicianul a mai antrenat în cariera sa de până acum formaţiile ACS Poli Timişoara, FC Rapid, ASA Târgu Mureş şi Concordia Chiajna.

Echipa de fotbal Astra Giurgiu a fost învinsă duminică, în deplasare, de formaţia CSM Poli Iaşi cu scorul de 1-0, într-o partidă contând pentru etapa a doua a Ligii I. În prima partidă a sezonului, Astra obţinuse un rezultat de egalitate, scor 2-2, pe teren propriu cu FC Botoşani.

Citeşte şi: Alexa, bătut de Ana Maria Prodan. Becali: O TĂVĂLEAM, o BĂTEAM, o TUNDEAM ! Nu mai am respect pentru el !

Weekendul trecut, antrenorul a avut parte de un moment tensionat, cuazat de managerul echipei, Anamaria Prodan. Aceasta a fost folmată când îi dă un pumn în faţă lui Dan Alexa. Cei doi au ieşit apoi şi au declarat că a fost vorba despre câteva transferuri nereuşite şi că s-au împăcat.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Sport Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel