Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Cutremur cu magnitudinea de 4,2, produs, sâmbătă dimineața, în România
WhatsApp
Institutul Național de Cercetare - Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP) transmite că un cutremur mediu cu magnitudinea ML 4,2 a avut loc sâmbătă în Hunedoara, la ora 10:39, la o adâncime de 5 kilometri.

„În ziua de 16.07.2022, 10:39:24 (ora României), s-a produs în Transilvania, Hunedoara un cutremur mediu cu magnitudinea ML 4,2, la adâncimea de 5 km.

Cutremurul s-a produs la 86 km SV de Sibiu, 121 km N de Craiova, 137 km NV de Pitești, 161 km S de Cluj-Napoca, 165km E de Timișoara, 177 km SE de Arad, 186km V de Brașov, 216 km SE de Oradea, 221 km V de Ploiești, 227 km E de Belgrad”, arată INCDFP.

 

 

Locația și magnitudinea seismului, modificată de INCDFP

 

Institutul Naţional pentru Fizica Pământului a modificat locația și magnitudinea seismului de sâmbătă dimineață. Cutremurul este acum anunțat în Gorj, cu o magnitudine de 4.

Institutul Naţional pentru Fizica Pământului a publicat mai devreme informații potrivit cărora un cutremur cu magnitudinea 4,2 s-a produs sâmbătă, la ora 10.39, în Transilvania, județul Hunedoara.

Seismul s-a înregistrat la adâncimea de 5 kilometri. Ulterior, INFP a revenit cu alte informații, publicând ca locație Oltenia, județul Gorj, și o magnitudine de 5. Adâncimea a rămas neschimbată. În luna iulie a acestui an, în România au avut loc 9 cutremure.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel