Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Cuplu de români, accident înfiorător în Ungaria. Româncă însărcinată, resuscitată: „Ar fi murit pe loc"
WhatsApp
O mașină în acre se afla un cuplu de români s-a ciocnit, ieri, cu un camion pe M0. Drumul a fost închis în zona Gyál, pe partea care duce spre autostrada M3. Femeia, însărcinată, a fost aruncată pe geam din impact. Ea a fost resuscitată la fața locului.

Un autoturism în care se afla un cuplu de români a intrat în coliziune cu un camion în apropierea kilometrului 33 al autostrăzii M0, în zona Gyál, pe partea care duce spre autostrada M3. Pompierii de la brigăzile de pompieri profesioniști din Budapesta au lucrat la descarcerarea victimelor din vehicul.

O româncă însărcinată  a trebuit să fie resuscitată. Ea se afla pe scaunul pasagerului, alături d e soțul ei, care era la volanul mașini care s-a ciocnit cu un camion. Femeia a fost aruncată pe geamul de pe acoperișul vehiculului.

Tânăra nu purta centura de siguranță. Ea a suferit răni atât de grave încât aproape și-a pierdut viața. Cum mașina s-a rostogolit de câteva ori și a fost grav avariată, unii martori spun că a fost un miracol că viitoarea mamă a reușit să primească ajutor prompt din partea paramedicilor chemați la fața locului.

Cuplu de români, accident înfiorător în Ungaria

 

Pompierii au fost și ei implicați în operațiunea de salvare, bineînțeles, deconectând alimentarea cu energie electrică a vehiculelor pentru a preveni producerea unei scântei electrice și a unei posibile coliziuni cu benzina care se scurgea din rezervor, care să provoace un dezastru.

„Dacă nu ar fi fost acolo, mama ar fi murit pe loc", a declarat un martor ocular, citat de Borsonline.hu, adăugând că femeia a trebuit să fie resuscitată înainte de a fi transportată cu elicopterul la Institutul Național de Accidente.

Soțul femeii a suferit un traumatism cranian. Nu și-a pierdut cunoștința, ceea ce i-a permis să-și dea seama imediat ce s-a întâmplat. În timp ce paramedicii își făceau treaba, el era îngrijorat pentru soția sa și plângea și implora să fie salvat.

„Am transportat cu avionul un tânăr cu răni ușoare și o tânără la spital pentru examinare și observație suplimentară", a declarat Cecília Németh, organizator de comunicare OMSZ, pentru Borș.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel