Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Cum jefuia un român pacienții unei clinici din Roma: "Îl caut pe tata. E internat aici"
WhatsApp
Un român a fost reținut de poliție în Italia, după ce a jefuit pacienții clinicii Gemelli din Roma. 

Un tânăr român de 19 ani a fost prins în flagrant în timp ce jefuia bolnavii din secțiile celebra Policlinică Universitară Agostino Gemelli din Roma. Hoțul, care pândea pacienții în timp ce aceștia se aflau la controale și examinări medicale, a fost reținut după mai multe plângeri depuse la poliție.

Potrivit unor surse din cadrul secției de poliție Monte Mario și de la personalul policlinicii, citate de publicația italiană Il Riformista, autoritățile au organizat o operațiune de urmărire și supraveghere, care a condus rapid la identificarea și capturarea hoțului.

Suspectul a fost găsit la etajul șapte al policlinicii, având asupra sa bunurile furate, printre care un laptop și un telefon mobil. În momentul în care a fost oprit de ofițerii de poliție, tânărul a încercat inițial să se justifice, susținând că era în căutarea tatălui său spitalizat.

Cu toate acestea, a recunoscut ulterior că a comis furtul și că intenționa să vândă bunurile sustrase.

Potrivit sursei citate, tânărul era deja cunoscut poliției și era căutat în legătură cu alte infracțiuni comise în zonă. Acum, el se află în custodia autorităților, așteptând judecata pentru acuzațiile ce i se aduc.

 

-------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel