Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Cum arată un apartament de 1.200 de dolari pe lună în New York. „Nu pot să cred că este legal” VIDEO
WhatsApp
Utilizatorii rețelelor de socializare sunt într-o stare de uimire și nedumerire după ce au văzut un apartament minuscul din New York, care ridică întrebări cu privire la legalitatea unui spațiu de locuit atât de mic și atât de scump.
Cum arată un apartament de 1.200 de dolari pe lună în New York. „Nu pot să cred că este legal” VIDEO / Foto: TikTok

Un utilizator TikTok, Omer Labock, a postat un videoclip în care prezintă ceea ce el consideră că este "cel mai mic apartament din Manhattan". În clip, Labock deschide ușa unei camere minuscule, care pare a fi doar un hol, și explică că aceasta este întreaga locuință.

Camera, cu o singură fereastră mare și câteva spații de depozitare, nu dispune de zonă de bucătărie, toaletă sau duș, fiind practic o cameră mică.

Labock dezvăluie că toaleta și dușul sunt localizate pe un coridor comun, ceea ce ridică întrebări cu privire la comoditatea și legalitatea unui astfel de aranjament.

 

 „Nu pot să cred că este legal”

 

Costul lunar al acestei "locuințe" este de 1.200 de dolari (aproximativ 1.114 euro), ceea ce a stârnit și mai multă surprindere printre utilizatorii rețelelor sociale. Mulți s-au întrebat dacă un astfel de aranjament este legal, având în vedere absența facilităților de bază și prețul relativ ridicat.

Reacțiile pe TikTok au variat de la uimire la îndoială cu privire la legalitatea situației. Unii utilizatori au exprimat nedumerirea cu privire la faptul că un astfel de spațiu poate fi considerat o locuință legală, în timp ce alții au subliniat preocupările legate de confortul și siguranța locatarilor.

 „Nu pot să cred că este legal”, scrie cineva. 

"Cum este legal acest lucru? Locuiesc în New York, credeam că pentru a fi considerat legal un apartament trebuie să aibă o baie funcțională?", mai susține o persoană.

În general, videoclipul a stârnit o dezbatere intensă pe rețelele sociale cu privire la reglementările privind locuințele și standardele de locuire în orașul New York și în alte orașe mari. Utilizatorii continuă să își exprime îngrijorările și întrebările cu privire la legalitatea și moralitatea unui astfel de aranjament de locuit.

 

@omerlabock Cant wait for the comments???? #nyc #realestate #nycapartment #apartmenthunting #apartmenttour #apartmenttok #nycrent #newyork ♬ original sound - Omer Labock

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel