Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Cum arată o casă de 1 Euro din Italia / VIDEO
WhatsApp
Italia (și nu numai) oferă oportunitatea achiziționării de case cu doar un euro. Iată cum arată o astfel de casă și care este adevărul din spatele ofertei de nerefuzat.  

Peste 20 de localități din Italia vând case la acest preț, dar puțini italieni sunt interesați de ofertă. „Am lansat proiectul în 2017 și am avut mult succes cu el. Am reușit să vindem 170 de case unor străini”, spune Toți Nigrelli, viceprimarul din Mussomeli.

Proiectul a fost lansat în 2007, cu scopul de a repopula localitățile afectate de un cutremur major în 1968 și să stopeze declinul demografic al zonelor rurale, care au pierdut 15 milioane de locuitori în ultimii 15 ani. Mulți oameni s-au mutat în străinătate sau în orașele din nordul Italiei pentru a munci acolo. Mussomeli, de exemplu, mai are doar jumătate din cei 20.000 de locuitori de pe vremuri. Iar oamenii au preferat să dea casele municipalității, decât să plătească impozite pe proprietate.

Această casă de 1 euro este de vânzare în Mussomeli, Sicilia. Dacă sunteți un om îndemânatic, aceasta ar putea fi casa pentru dumneavoastră. Un utilizator TikTok a prezentat casa de un euro într-un clip de-al său. Iată cum arată aceasta.

„Ați cerut să vedeți o casă de un euro? Ei bine, iat-o. Acum, un euro este prețul de achiziție, dar onorariile vor fi plus sau minus 5.000 de euro doar pentru că nu știi care sunt actele. Dacă există o problemă cu ea, aceasta cade în sarcina cumpărătorului și nu a vânzătorului, pentru că este o casă de un euro. Da, cred că ar putea fi o troacă acolo, dar hei, vestea bună este că ai apă.

Aici ar fi un living, sufragerie, baie la parter. Pereții, betonul era în regulă. Era doar o tencuială deasupra, așa că e clar că totul a trebuit să fie îndepărtat. Și apoi tencuite din nou. Nu există un duș, așa că ar trebui reconfigurat. Cu toate acestea, există apă. Sus pe scări, este un singur dormitor, și este un dormitor mare și frumos pentru o casă de un euro. 

Nu există balcoane, dar are o iluminare grozavă. O să pun în comentarii era de a contacta agentul. Linkul este în bio, dar iată, o casă de un euro. Sper că sunteți îndemânatici!“, spune Thea.

@theamateursabroad This €1 home is for sale in Mussomeli, Sicily. If you are a handy man this could be the home for you. You can contact the agent at [email protected]. Her name is Nathalie and in the subject line write ‘1 euro - Lorrah’ and they will know which one. Get updates on our YouTube page. Link is in the bio. #housetour #hometour #case1euro #1euro #sicily #mussomeli #before ♬ original sound - AmateursAbroad

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
pixel