Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Cristina, găsită fără viață în grădina casei sale din Italia. Cumnatul său a făcut descoperirea cumplită
WhatsApp
Cristina C., o româncă de 55 de ani din Cadelbosco Sopra, din Reggio Emilia, Italia, a fost găsită fără viață în grădina casei sale de către rudele impacientate că femeia nu răspundea la telefon.

Cel mai probabil românca a murit din cauze naturale, posibil a fost victima unei boli subite în grădina casei sale. Tragedia s-a petrecut în seara zilei de duminică, în fața casei sale de la ieșirea din satul Cadelbosco Sopra, din Reggio Emilia.

Un cumnat a fost cel care a găsit cadavrul când a mers la casa femeii, bănuind lipsa de răspuns la telefon a femeii, care locuia singură. La sosire, Cristina Costache, în vârstă de 55 de ani, originară din România, dar rezidentă în Italia de mai mulți ani, era fără viață.

Româncă, găsită fără viață în grădina casei sale din Italia

 

Intervenția rapidă a ambulanței de asistență publică din Castelnovo Sotto și a ambulanței din Reggio Emilia a fost inutilă. Cristina Costache era văduvă de câțiva ani: soțul ei, Renato Comandini, era cunoscut în sat pentru că desfășura de mult timp activități de asistență rutieră.

Carabinierii din Cadelbosco au intervenit și ei pentru investigații. Cauzele decesului par a fi naturale, dar nu este exclus ca autoritățile sanitare să solicite o expertiză medico-legală pentru a clarifica natura exactă a bolii fatale.

Cumnatul Cristinei a făcut descoperirea șocantă

 

Înmormântarea, încredințată agenției Tedeschi, va avea loc în formă civilă la casa mortuară Coviolo, imediat ce va sosi autorizația de la Azienda Usl (autoritatea sanitară locală).

Cristina Costache lasă în doliu două surori și alte rude. Anterior lucrase ca funcționar la Caaf, un centru de asistență fiscală al patronatului din Reggio, potrivit Il Resto del Carlino.

 

Citește mai departe

Italia. Un român a furat peste 4.000 de euro din bancomate în două zile, alături de un complice

 

Un român a fost prins după ce a furat bani din bancomate: peste 4.000 de euro în două zile. Clienții au făcut retrageri, dar nu a ieșit nimic de la bancomat

Bărbații furau bani de la bancomate printr-un șiretlic. Cei doi infractori au fost identificați și arestați de carabinierii de la unitatea operativă din Verbania.

Faptele datează de la sfârșitul lunii august, dar cei doi infractori găsiți responsabili au fost arestați zilele trecute de carabinierii de la unitatea de investigații din Verbania.

Este vorba despre un bărbat de 49 de ani și un bărbat de 45 de ani, de origine albaneză și, respectiv, română. Cei doi sunt acuzați de furt calificat în formă continuată, precum și, în cazul bărbatului de 49 de ani, de posesie de documente false.

O fraudă care a adus încasări de peste 4.000 de euro

 

Investigația a început la sfârșitul lunii august, când unii cetățeni au raportat suspiciuni de funcționare defectuoasă a unor bancomate din Stresa și Baveno. Practic, titularii de cont neștiutori efectuaseră toate operațiunile de retragere de numerar de la bancomat, dar, deși ecranul nu indica nicio anomalie, bancnotele nu puteau fi scoase.

Citește continuarea AICI. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel