Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Cristiano Ronaldo anunță că unul din copiii săi a murit azi, la naștere 
WhatsApp
Unul din gemenii născuți de soția lui Cristiano Ronaldo astăzi, a murit în timpul nașterii. 

Cristiano Ronaldo a anunțat pe rețelele de socializare că fiul său nou-născut a murit. Starul lui Manchester United aștepta gemeni cu partenera sa Georgina Rodriguez. O declarație a cuplului a confirmat luni decesul bebelușului.

Fiul nou-născut al lui Cristiano Ronaldo a murit, potrivit unui anunț postat luni pe contul de Instagram al fotbalistului.

„Cu cea mai mare tristețe trebuie să anunțăm că băiețelul nostru a decedat. Este cea mai mare durere pe care o poate simți orice părinte', se arată în anunț, potrivit Daily Mail.

Cristiano Ronaldo mulțumește echipei medicale

 

În mesaj, Cristiano Ronaldo mulțumește echipei medicale pentru eforturile făcute.

„Doar nașterea fetiței noastre ne dă puterea de a trăi acest moment cu ceva speranță și fericire. Dorim să le mulțumim medicilor și asistentelor pentru toată îngrijirea și sprijinul lor de specialitate. Suntem cu toții devastați de această pierdere și vă rugăm să ne păstrați intimitatea în aceste momente foarte dificile. Băiețelul nostru, tu ești îngerul nostru. Te vom iubi mereu”, mai scrie în anunțul familiei.

Starul lui Manchester United a anunțat în octombrie 2021 că așteaptă gemeni cu partenera sa Georgina Rodriguez, relatează Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri principale Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel