Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Cristiano Ronaldo a fost eliminat și trimis să se antreneze cu echipa Under 21 a lui Manchester United, drept pedeapsă
WhatsApp
Cristiano Ronaldo a gustat din furia lui Erik Ten Hag după ce miercuri l-a sfidat pe teren, refuzând să intre ca rezervă. Acesta a fost trimis să se antreneze cu echipa Under-21 a lui Manchester United când a sosit vineri dimineață la antrenament. 
Cristiano Ronaldo nu a fost nominalizat la Balonul de Aur pentru prima dată în ultimii 20 de ani / Captură video youtube

Vedeta portugheză, despre care Sportsmail a dezvăluit în exclusivitate că a refuzat să intre în teren ca rezervă în victoria de miercuri cu 2-0 împotriva lui Tottenham, a sosit la ora 8.30 înainte de a participa la antrenamentul de dimineață al echipei de tineret. 

Sfidarea lui Ronaldo a dus la eliminarea și retrogradarea sa de la prima echipă și nu va juca niciun rol în meciul din acest weekend împotriva lui Chelsea, fiind nevoit să își petreacă timpul cu echipa U21. 

În scenele remarcabile de pe Old Trafford, miercuri seară, Ronaldo a coborât pe tunel înainte ca meciul să se termine.  

În minutul 89, el și-a luat lucrurile din vestiar și a părăsit Old Trafford înainte de fluierul final. 

 

Ronaldo a arătat un dispreț evident față de Ten Hag și antrenori

 

Caracterul public al plecării sale a făcut ca Ten Hag și United să nu aibă altă opțiune decât să acționeze.

Incidentul a pus relația lor de lucru fragilă sub o examinare intensă și a pus și mai mult sub semnul întrebării viitorul lui Ronaldo, exilul său la prima echipă începând de vineri, când restul echipei lui Ten Hag se pregătește să înfrunte Chelsea.

Se înțelege că jucătorul a arătat un dispreț subțire voalat față de Ten Hag și echipa sa de antrenori, până la punctul de a ignora în mod flagrant o figură de conducere a personalului.

Ronaldo a criticat în mod deschis antrenamentele și crede că United ar trebui să joace într-un mod diferit, conform Daily Mail.

Vezi și:

 

Un român l-a întâlnit pe Cristiano Ronaldo: „Ca jucător, este foarte mare, dar are un ego mai mare decât el” 

 

Marian Spânu este cu siguranță cel mai mare fan al lui Real Madrid și a reușit datorită pasiunii sale imense să își îndeplinească unul dintre visele pe care toți iubitorii de fotbal l-au avut măcar o dată: a ajuns în casa lui Cristiano Ronaldo. Însă, experiența nu a fost tocmai cea la care se aștepta. 

Marian Spânu este plecat în Spania încă din 1992 și a reușit să devină unul dintre cei 2.000 de socios cu drept de vot la echipa de pe Santiago Bernabeu, Real Madrid. 

Continuă știrea aici..

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Sport Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel