Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Cristian Tudor Popescu: Dragnea, dincolo de Dej
WhatsApp

Cristian Tudor Popescu spune că Liviu Dragnea îl depășește și pe Dej prin afirmațiile potrivit cărora patru asasini au fost pe urmele lui.

"Dragnea este primul șef al Partidului care coboară dincolo de Iliescu, Ceaușescu și Gheorghiu-Dej. Nici Dej, nici Ceaușescu, nici Iliescu nu au pretins, atunci când au ordonat represalii armate împotriva civililor, că era cât p-aci ca ei să fie omorâți de un comando de killeri. 

Dincolo este I.V. Stalin, care asta făcea o dată la câteva luni. Erau descoperite comploturi americane, englezești, evreiești, cu sprijinul cozilor de topor din țară, țintind uciderea generalissim-ului. După care urmau persecuții și deportări în masă", scrie CTPopescu într-un articol pe Republica.ro.

Jurnalistul se întreabă de ce a fost nevoie de 4 asasini?

"De ce era nevoie de 4, unul ținea pușca, unul îi făcea lui Dragnea „Păsărica!”, altul apăsa pe trăgaci și ultimul aduna cartușele de pe jos? Oare George Soros știe cine este și cum se pronunță numele acestui man din Teleorman? Nu rămâne, de fapt, decât o singură întrebare de pus? Ce este mai mare, tupeul lui L. Dragnea sau prostia celor care îl mai cred?", a scris Cristian Tudor Popescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
DCSport.ro
24 oct 2024, 21:58
Știri Vezi toate articolele
pixel