Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Crimă îngrozitoare în Vaslui. O femeie a murit pe loc, înjunghiată în inimă. Criminalul, căutat de polițiști
WhatsApp
O femeie, de 35 de ani, din județul Vaslui a murit după ce a fost înjunghiată, vineri seară, în inimă.
Crimă îngrozitoare în Vaslui. O femeie a murit pe loc, înjunghiată în inimă. Criminalul, căutat de polițiști

Medicii de la Serviciul de Ambulanță Vasului au fost anunțați despre o femeie de 35 de ani din Zorleni cu plagă înjunghiată toracică, în stare gravă.

Femeia a fost declarată moartă, fiind descoperită târziu. Avea o plagă înjunghiată cardiacă. Criminalul este căutat de poliție.

Victima se numește Cristina Carp. Femeia locuia într-o casă în aceeași curte cu casa părintească, a fost găsită de mama ei înjunghiată. Femeia a anunțat îngrozită poliția și ambulanța la 112, dar din păcate fiica ei a fost declarată decedată, transmite BZI.ro.

„La Zorleni, a fost anunțat în această seară că a fost găsită o femeie de 35 de ani cu plagă înjunghiată toracică, în stare gravă, inconștientă. A fost trimisă o ambulanță tip B2 din Bârlad. Femeia a fost declarată decedată, find descoperită târziu. Avea o plagă înjunghiată cardiacă. Criminalul e căutat de poliție”, a precizat medicul Dan Ungureanu, purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean Vaslui.

O altă femeie a fost înjunghiată mortal de șot în Giurgiu, în seara zilei de 3 februarie.

 

Româncă, înjunghiată mortal de șot în Giurgiu. Bărbatul a fost prins și dus la audieri

 

O crimă a fost comisă, în seara zilei de 3 februarie, în Giurgiu, unde un bărbat și-a înjunghiat mortal soția, apoi și a fugit, transmite Mediafax.

Bărbatul care și-a înjunghiat mortal soția, în orașul Giurgiu,  a fost prins în scurt timp.  Poliția orașului Giurgiu a fost sesizată, joi seară, de către o femeie, că o rudă a sa a fost înjunghiată de către soț. Polițiștii au cerut ajutorul unui echipaj medical SMURD, care a constatat decesul femeii de 35 de ani din orașul Giurgiu.

La scurt timp, suspectul, un bărbat de 45 de ani, a fost prins, cercetările fiind preluate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Giurgiu, conform Poliției Giurgiu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel