Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Cozi infernale în PTF Giurgiu. Controlul de frontieră le-a adus șoferilor nervi întinși la maximum
WhatsApp
TIR-urile care așteaptă la ieșirea din România prin PTF Giurgiu-Ruse au de așteptat 40 de minute la controlul de frontieră din cauza numărului mare de camioane care ies din țar prin respectiva zonă, pe timpul nopții de luni spre marți coada ajungând la opt kilometri. 

„Ne confruntăm cu un trafic intens ca urmare a numărului mare de autocamioane pentru tranzit. Astfel, în ultimele 24 de ore s-au prezentat la ieşirea din România prin PTF Giurgiu 1.280 de camioane, 842 de autoturisme, 241 de microbuze, 22 de autocare, şi 4.722 de persoane, iar pe sensul de intrare s-au prezentat 1.301 camioane, 790 de autoturisme, 417 microbuze, 21 de autocare şi 4.051 de persoane", a declarat, marţi, purtătoarea de cuvânt a ITPF Giurgiu, Roxana Popazu.

Poliţiştii de frontieră lucrează pe cinci artere de circulaţie, dar timpul de aşteptare este 40 de minute la ieşirea din ţară şi de 20 de minute la intrarea în ţară, pentru camioane, iar pentru autoturisme, timpul de aşteptare al celor care ies din ţară este de 20 de minute, iar pe sensul de intrare în România timpul de aşteptare este de zece minute. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel