Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Cosmin Olăroiu, cel mai bun antrenor din Orientul Mijlociu!
WhatsApp
Cosmin Olăroiu a fost desemnat, de fanii din întreaga lume, cel mai bun antrenor din Orientul Mijlociu, pentru al doilea an consecutiv.

 

Site-ul ahdaaf.me l-a desemnat pe Oli cel mai bun antrenor în 2015, într-un sondaj în care au votat și fanii din întreaga lume. Olăroiu a câștigat doar un trofeu, Supercupa Emiratelor Arabe Unite, dar calificarea în finala Ligii Campionilor Asiei a fost decisivă pentru a-l propulsa în acest top.

 

Antrenorul de 46 de ani i-a învins în această cursă pe Yahya Golmohammadi (Zob Ahan), Christian Gross (Al-Ahli Jeddah) și Zlatko Dalic (Al-Ain). În 2015, în prima parte a sezonului, Al Ahli Dubai a obținut 51 de victorii, 27 de egaluri și 14 înfrângeri. În partea a doua a anului statistica a fost 24-15-6. Echipa lui Olăroiu traversează o formă foarte bună: a pierdut doar 3 meciuri din ultimele 24.


Cel mai bun jucător din Orientul Mijlociu a fost Omar Abdulrahman, de la Al Ain, care i-a învins pe Yasser Al-Shahrani (Al Hilal), Hassan Al-Haydos (Al Sadd) şi Mehdi Taremi (Persepolis).

 


SURSA: dolce-sport.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Sport Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel