Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Coșmar pe aeroportul Manchester din UK: Coadă de peste 1.200 de turiști, după o defecțiune tehnică
WhatsApp
Pasagerii au raportat perioade extrem de lungi de așteptare pe Aeroportul Manchester, după o defecțiune a sistemului de transport al bagajelor.

Mai mulți britanicii raportează un adevărat haos în Aeroportul Manchester pe rețelele de socializare. Scenele de la aeroport arată cozi lungi, în timp ce turiștii așteaptă să se alăture cozii. Un pasager a afirmat că erau peste 1.000 de persoane care așteptau la coadă.

Un utilizator Twitter a împărtășit imagini din interiorul terminalului: "La @manchesterairp Aeroportul Manchester. DOUĂ zboruri A380 @emirates împreună mergând spre @dubaiairports. Sistemul de bagaje a eșuat, astfel încât există peste 1200 de persoane care stau la coadă în parcarea și în terminal... COȘMAR!"

Un alt utilizator Twitter, Alex Rigby, a raportat că a așteptat o oră și jumătate pentru bagajele sale după ce a aterizat în Manchester în această după-amiază. "Passport Fast Track este un vis - doar 25 de lire sterline pentru a trece cu familia prin cozile masive în câteva secunde, astfel încât să putem profita la maximum de așteptarea noastră de 1,5 ore la preluarea bagajelor. (Încă aici...).".

Coșmar pe aeroportul Manchester: Coadă de peste 1.200 de turiști, după o defecțiune tehnică

 

Express.co.uk a contactat aeroportul din Manchester pentru a comenta cozile. Deși aeroportul nu și-a actualizat clienții cu privire la situație, acesta a transmis un avertisment turiștilor în weekend. Acesta a spus: "Nu vă grăbiți, aveți grijă. Călătoriți de la Aeroportul Manchester în această vară? Pregătiți-vă bagajele de mână pentru controlul de securitate și ajungeți cu cel mult trei ore înainte de zborul dumneavoastră".

În afară de cozile lungi raportate de pasageri la aeroport în această după-amiază, turiștii se îndreptau rapid către controlul de securitate în această dimineață.

Pasagerii de la Terminalele 1, 2 și 3 au raportat că au trecut de securitate în mai puțin de jumătate de oră în această dimineață, iar cei care au lăsat bagajele la check-in mai întâi au remarcat că întregul proces a durat mai puțin de o oră, potrivit Manchester World.

Cu toate acestea, călătorii care așteptau să își ridice bagajele de la caruselul de bagaje i-au avertizat pe ceilalți că vor aștepta mult timp.

Ian Costigan, directorul de operațiuni al Aeroportului Manchester, a declarat luna trecută: "Am făcut progrese uriașe din aprilie, după ce 600 de persoane au început să lucreze în domeniul securității de la începutul anului, iar alte 280 așteaptă să treacă de verificările de fond și să înceapă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel