Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Corvinul Hunedoara, surpriza serii în Europa League, în meciul cu Paks, vicecampioana Ungariei. Victorie incredibilă în deplasare 
WhatsApp
Corvinul Hunedoara părea o victimă din primul tur al Europa League. Lucrurile par să nu stea deloc așa. 

Corvinul Hunedoara a reușit o victorie incredibilă, la care nimeni nu spera, în deplasare, contra celor de la Paks, vicecampioana Ungariei. Echipa hunedoreană s-a impus cu 4-0, goluri marcate în prima repriză de Sergiu Buș, în minutul 9 și prin hatrickul reușit de Lupu, astfel: primul său gol și al doilea al echipei a fost marcat în prelungirile primei reprize. Lupu a reușit să înscrie cel de-al doilea gol al său și al treilea al echipei, în minutul 86, atunci când echipa evolua în superioritate numerică. Tot el a închis tabela în prelungirile meciului. 

Corvinul Hunedoara a condus pe tot parcursul meciului. Echipa a avut o prestație solidă, cu o posesie foarte bună a balonului. Speranțele ungurilor s-au spulberat în minutul 76, atunci când atacantul Szabo a primit direct cartonașul roșu. Zece minute mai târziu, românii aveau să marcheze cel de-al treilea gol, care pare și cel care asigură un retur lipsit de griji. 

Corvinul Hunedoara - Paks 

 

Surpriza este cu atât mai mare cu cât Corvinul Hunedoara s-a calificat în Europa League, din Liga a 2-a, din postura de câștigătoare a Cupei României. Sezonul a fost unul extraordinar de bun pentru echipa hunedoreană, care a reușit să promoveze în Liga 1. Astfel, în vederea următorului sezon, s-a reușit și transferul câtorva jucători cu experiență, cu meciuri jucate în Liga 1, cum este și Sergiu Buș, Roger, fost la U' Cluj sau Viorel Lică. Aceștia au adus un aport foarte bun și în meciul din Europa League. 

Iată echipa de start a Corvinului în meciul contra celor de la Paks: 

Lefter - Bradu, Lică, Manolache, Iacob - Hrezdac - Lupu, Roger, Neacșa, Pîrvulescu - Buș

Rezerve: Blaga, Chindriș, Chukwu, Gîrbiță, Grigore, Hergheligiu, Mitran, Pop, Predica, Ubbink, Velisar

Antrenor: Florin Maxim. 

În cazul foarte probabil în care vor reuși să-și păstreze avansul de patru goluri și în meciul retur, ceea ce echivalează cu o calificare în turul 2 al Europa League, hunedorenii îi vor întâlni pe croații de la Rijeka. În cazul în care Corvinul ar reuși o a doua minune și o calificare și în turul următor, în turul trei ar putea să dea peste portughezii de la Braga. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Sport Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel