Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Coronavirus. Numărul îmbolnăvirilor din Turcia s-a dublat. Ministru turc „Vom alege să renunțăm sau vom lupta?”
WhatsApp
Numărul contaminărilor cu SARS-CoV-2 s-a dublat în Turcia în raport cu începutul lunii iunie, iar ministrul turc al sănătății se declară îngrijorat și își roagă concetățenii să nu renunțe la măsurile de prevenție.      

Turcia a înregistrat 1.592 de cazuri noi şi 18 morţi în cursul ultimelor 24 de ore, a scris ministrul Sănătății Fahrettin Koca pe contul său de Twitter. La 2 iunie au fost doar 786 de infectări. „Cifrele cresc în anumite zone. Vom alege să renunțăm sau vom lupta? Vom putea controla răspândirea dacă purtăm măşti şi respectăm distanțarea fizică”, a scris ministrul, citat de AFP.

Recent, Turcia a permis reluarea legăturilor între oraşe, zborurile interne, redeschiderea cafenelelor şi restaurantelor şi a pus capăt măsurilor de izolare la sfârşit de săptămână, deși o organizație a profesioniștilor din domeniul sănătății a afirmat la 12 iunie că nu există nicio dovadă că pandemia a fost plasată sub control în ţară, scrie Agerpres. Potrivit ultimelor date oficiale, numărul morţilor a atins 4.825 în Turcia, iar numărul cazurilor se apropie de 180.000.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel