Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Coronavirus Italia. Matteo Salvini vrea scutirea de taxe în zonele afectate sau chiar în toată țara
WhatsApp
Liderul partidului italian de dreapta Liga, Matteo Salvini, a transmis astăzi faptul că va sugera un plan pentru ca locuitorii din zonele afectate de coronavirus din Italia să fie scutiți de plata taxelor o perioadă. De asemenea, fostul premier a spus că ar putea fi extinsă măsura în toată țara.

„Primesc multe mesaje îngrijorate: urgența #Coronavirus are din păcate și repercusiuni economice grave asupra familiilor și afacerilor.

Suntem pregătiți să ajutăm cu sugestii concrete.

Avem nevoie de STOP la TVA, Irap, Irpef, contribuții INPS și alte obligații fiscale pentru activități comerciale, meseriași, profesioniști liberi și categorii de producție afectate de ordinele de restricție.

Guvernul ar trebui să reunească băncile pentru a verifica alunecarea plăților ipotecare.

Pentru a facilita reluarea zonelor afectate de măsuri restrictive, în special în orașele mari precum Milano care suferă intens de blocarea activităților, ar trebui să ne gândim la o perioadă scutire de taxe.

Sugerăm, de asemenea, un plan structurat care prevede extinderea pe întreg teritoriul național a acestui tip de măsuri, cerând Comisiei Europene să se îndepărteze de la parametrii deficit ai tuturor inițiativelor economice puse pe teren pentru a face față crizei grave de sănătate în care Italia este”, a scris Salvini pe pagina de Facebook.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel