Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Copil român de opt ani, lovit mortal de tramvai în Germania
WhatsApp
Incident tragic în Germania. Un copil român și-a pierdut viața într-un accident rutier. 
Sursă foto: wdr.de

Un copil român în vârstă de 8 ani, a fost rănit mortal într-un accident de circulație în orașul Gelsenkirchen. Potrivit informațiilor oferite de polițiști, incidentul a avut loc duminică după-amiază, când copilul a căzut sub tramvai în în timp ce se deplasa pe trotuarul de-a lungul străzii Kurt-Schumacher din districtul Schalke-Nord.

Conform primelor investigații, copilul mergea pe stradă fără să fie atent la trafic atunci când a avut loc tragicul incident. Echipajele de intervenție au sosit rapid la fața locului și au început operațiunile de salvare, dar, din nefericire, copilul a decedat în drum spre spital.

Inițial, băiatul a fost identificat ca având vârsta de șapte ani, însă poliția a rectificat ulterior acest aspect într-un comunicat de presă. Copilul, de cetățenie română, locuia în apropierea locului accidentului.

Poliția face apel către martori 

 

Intervenția de urgență a mobilizat un număr de 37 de echipaje de pompieri, voluntari și servicii de salvare. Strada Kurt-Schumacher a fost închisă complet timp de câteva ore pentru efectuarea măsurilor necesare.

Poliția Bochum a trimis specialiști la fața locului pentru a colecta probe și a desfășura investigații în legătură cu accidentul.

Autoritățile fac apel către martori să ofere informații care ar putea ajuta la elucidarea circumstanțelor accidentului, la numerele de telefon 0209 265 6200 sau 0209 365 2160.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din GERMANIA, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link: 

-> https://chat.whatsapp.com/IsdGvKkdEY4JJhueZBrtNW 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel