Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Copil român de cinci ani, mort într-un accident rutier: Mama sa a intrat cu mașina într-un utilaj de deszăpezire
WhatsApp
Un copil de cinci ani a murit, iar o fată de nouă ani şi o femeie au fost rănite, sâmbătă seară, în zona localităţii argeşene Moşoaia, după ce autoturismul în care se aflau a intrat în coliziune frontală cu o autobasculantă.

"Din verificările preliminare efectuate de poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier s-a stabilit că o femeie de 34 de ani din Piteşti, care conducea un autoturism pe DN 67 B, din direcţia Vedea către Piteşti, ar fi intrat în coliziune cu o autobasculantă, condusă din sens opus de un bărbat de 48 de ani, din Piteşti, în împrejurări care urmează să fie stabilite în urma cercetărilor", informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş.

Conform sursei citate, din accident a rezultat decesul unui copil de cinci ani, pasager în autoturism, vătămarea corporală gravă a conducătoarei auto şi rănirea uşoară a unei minore de nouă ani, din acelaşi autoturism.

Copil român de cinci ani, mort într-un accident rutier oribil

 

Primele informaţii arată că șoferița a intrat într-o depășire în timp ce conducătorul utilajului greu verifica dacă este nevoie de antiderapant pe șosea.

Șoferul autobasculantei a văzut mașina venind pe contrasens, dar nu a putut evita impactul. Impactul a fost atât de puternic încât autoturismul a fost decopertat. Portiera de pe partea șoferului a rămas agățată în lama utilajului.

Familia implicată în accident este a unui pompier iar colegii acestuia au fost nevoiți să îi aducă la cunoştinţă tragedia.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, fiind continuate verificările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier, potrivit Agerpres.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel