Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Constantin, apel disperat: își caută de muncă, după ce a fost păcălit de patron. "Vrea doar să muncească"
WhatsApp
Constantin, un bărbat de 42 de ani, din Iași are nevoie de un loc de muncă. După ce a muncit două luni în Videle, Teleorman, Constantin a fost bătut de fostul angajator.
Bătut cu o bâtă și neplătit de fostul angajator, Constantin își caută de muncă

Povestea lui Constantin a fost făcută publică de un român, care a povestit pe facebook cum l-a întâlnit pe bărbatul, care i-a cerut ceva de mâncare.

"L-am întâlnit aseară lângă Shaormeria Băneasa din Lacul Tei. Trebuia să mă întâlnesc acolo cu 2 prieteni. Când am ajuns la ei, Constantin s-a apropiat și ne-a cerut rușinat ceva de mâncare. Când am scos portofelul din buzunar să îi întind o sumă de bani, s-a dat doi pași în spate crezând că am de gând să îl lovesc, pesemne că a rămas cu frica de la loviturile pe care le-a încasat. 

Se pare ca locuiește în Iași si prin intermediul unui anunț din ziar a găsit un loc de munca la oi în Videle, Teleorman. A plecat de acasă spunând ca nu are de nici măcar curent electric în casă. A stat la munca la acel om 2 luni, timp în care nu a fost plătit deloc, doar i s-a oferit mâncare și un loc de dormit. După 2 luni a fost bătut cu o bâtă, de unde și mâna lovită. A fost la Spitalul Floreasca unde a primit îngrijirile necesare și a aflat că mâna îi este fracturată în 3 locuri. După ce a fost bătut, de frica a fugit, l-au luat doi băieți la ocazie cu mașina și l-au lăsat ân București, unde am dat de el, eu și cu prietenii mei", a povestit Eduard, pe facebook.

 

Constantin vrea să muncească

 

”Acum dânsul este în tren. Se îndreaptă spre casă acolo unde nu-l așteaptă nimeni. Ideea este alta. Dacă cumva cunoașteți persoane, în zona Iașului, care l-ar putea ajuta cu un loc de muncă, pentru ca el asta își dorește. Nu vrea să primească nimic de-a gata, ba chiar s-a oferit oricând voi avea nevoie de ceva să îl sun pentru ca a spus ca știe sa pună o gresie, o faianță, să dea un glet. O distribuire dacă ați putea da ar fi perfect, pentru a ajunge cât mai repede la cineva din zona unde locuiește acesta. Pentru cei care pot să-l ajute și vor să stie unde îl pot găsi, vă las mai jos numărul de telefon al acestuia - +40 (729) 687 025 - Vlădescu Constantin”, a mai scris Eduard.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel