Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Conserve de ton cu bucăți de sticlă, retrase dintr-un mare supermarket din Spania
WhatsApp
Alertă alimentară în Spania. AESAN îi avertizează pe clienții Carrefour cu privire la un lot de conserve de ton care conțin bucăți de sticlă. 
Foto: ILUSTRATIV / Sursa: pixabay.com

O alertă alimentară a fost emisă de către Agenția Spaniolă pentru Siguranța Alimentară și Nutriție (AESAN) în urma unei informări primite de la Comunitatea Autonomă Madrid, prin intermediul Sistemului Coordonat pentru Schimb Rapid de Informații (SCIRI). Potrivit alertei, se semnalează prezența fragmentelor de sticlă în conservele de ton în ulei de măsline comercializate sub marca Carrefour Extra.

Produsul vizat

 

În urma acestei alerte, supermarketul Carrefour a anunțat retragerea produsului „Bonito Olive Oil Carrefour” cu greutatea de 280 de grame, având codul de bare 3560071085858 și lotul L-1827. Compania a informat clienții prin intermediul magazinelor și al site-ului său cu privire la detaliile lotului afectat și a recomandat retragerea produsului de pe piață.

Conform comunicatului emis de Carrefour, spargerea unui container în timpul procesului de ambalare a fost detectată în cadrul sistemului de autocontrol, ceea ce a dus la această alertă alimentară. Distribuția produsului s-a realizat pe întreg teritoriul național, iar autoritățile recomandă tuturor consumatorilor să se abțină de la consumul acestui produs.

Supermarketul a subliniat că alerta se referă exclusiv la lotul și referința specificate, celelalte produse și loturi nefiind afectate. Pentru clarificări suplimentare, clienții au fost îndrumați să contacteze Serviciul Clienți Carrefour.

-----------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
pixel