Pentru a le diversifica gustul, puteți folosi legume care vă plac sau ciuperci, prefierte și prăjite. Pentru un gust mai bun, puteți adăuga ceapă verde și piper negru proaspăt măcinat.
Plăcintă italiană de cartofi, rețeta simplă: se face cu ce ai prin frigider și iese mereu delicioasă
- șase cartofi
- 200 grame dovleac Muscat
- o legătură ceapă verde
- două linguri făină
- sare după gust
- piper negru proaspăt măcinat după gust
- șase linguri ulei vegetal pentru prăjit.
Batoane de cartofi, rețeta simplă: crocante la exterior, moale la interior și cu un gust divin
Pentru a începe rețeta de clătite de post, trebuie mai întâi să curățați cartofii și să-i puneți într-un vas cu apă rece. Cartofii trebuie să fie în apă pentru a nu se înnegri.
Dovleacul pentru clătitele de post din cartofi se curăță de coajă și semințe, se taie în bucăți mari și se da pe răzătoarea cu găurile mari. Tăiați mărunt ceapa verde.
Răzuiți cartofii tot pe răzătoare cu găurile mari. Între timp, puneți o tigaie pe foc să se încălzească bine. Este mai bine să folosiți o tigaie cu fundul gros care ține bine căldura, apoi clătitele de post se vor găti mai repede.
Schimbă modul de a face cartofii. Butler, o rețetă de succes care bate toate recordurile
Stoarceți bine cartofii răzuiți pentru clătitele de post, amestecați cu dovleacul ras, sare, piper negru proaspăt măcinat, ceapa verde și făină. Se amestecă totul bine până se combină complet.
Prăjiți clătitele de post în ulei vegetal și într-o tigaie bine încălzită până se rumenesc pe ambele părți. Serviți imediat cu sosul preferat.
Această rețetă de clătite de post din cartofi este concepută pentru trei porții. Sunt cele mai delicioase clătite care se prăjesc imediat înainte de servire. Când sunt fierbinți, clătitele sunt crocante, iar când se mai răcesc vor fi moi.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News