Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Coliziune între două maşini în București. Un automobil a ajuns pe linia de tramvai 
WhatsApp
Un accident rutier a avut loc, astăzi, pe Calea Văcărești, din București. În coliziune au fost implicate două mașini, una dintre ele ajungând pe linia de tramvai. 
Coliziune între două maşini în București. Un automobil a ajuns pe linia de tramvai

Traficul în zonă se desfăşoară cu dificultate. În urma impactului, doi oameni au fost răniţi.

Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de sâmbătă, 25 Iunie 2022, ora 16:50, pe Calea Văcărești din municipiul București, transmite Antena3.ro.

Din primele informații, două autoturisme au fost implicate într-un accident rutier pe Calea Văcărești, sensul spre Pasajul Mihai Bravu din București.

Potrivit infotrafic.ro, este blocată calea de rulare a tramvaielor pe sensul către Șoseaua Mihai Bravu precum și benzile 1 și 3 de circulație, pe același sens.

Conducătorii auto nu au consumat alcool. În continuare se efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor în care s a produs accidentul. Una dintre victime a fost transportată la Spitalul Bagdasar, iar cealaltă primește îngrijiri medicale la fața locului.

 

Cinci români, răniţi într-un accident rutier. Una dintre victime, preluată de elicopterul SMURD 

 

 

Un accident de circulaţie, soldat cu rănirea a cinci persoane, s-a produs sâmbătă, pe DJ211A, în judeţul Brăila, una dintre victime fiind transportată cu elicopterul SMURD la un spital din Bucureşti, transmite Agerpres.

Potrivit IPJ Brăila, accidentul s-a produs în afara localităţii Cuza-Vodă. "Poliţiştii ajunşi la faţa locului au stabilit că o femeie, în vârstă de 38 de ani, din Vrancea, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 211A, din direcţia Brăila către Constanţa, pe un pod ce face traversarea unui canal de irigaţii, ar fi pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile", precizează sursa citată.

În urma accidentului a fost rănită femeia care conducea autoturismul, dar şi pasagerii - un bărbat de 40 de ani, o tânără de 18 ani şi două minore în vârstă de 10 şi 15 ani, toţi din judeţul Vrancea. Toţi sunt transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale.

Femeia a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar în cauză a fost întocmit dosar penal şi sunt continuate cercetările pentru vătămare corporală din culpă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel